Uitgelicht
Apple Black Friday
Toon of verberg de lijst met posts

Drie nieuwe iPhone-webgames + bonus: Gravity Swarm, Hammertap, iRave, Qubex

Drie nieuwe webgames en een bonusapplicatie, waarbij je zelf niet hoeft te spelen. Hammertap, Gravity Swarm en Qubex zijn nieuwe webapps voor de iPhone. iRave is een grafische webapp waarbij je een poppetje ziet dansen en een lichtshow kunt bedienen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Gravity SwarmGravity Swarm is een webapp voor mensen die van Asteroids houden, Hammertap is een spel waarbij je zoveel mogelijk mollen op hun kop moet slaan en met Qubex speel je boter, kaas en eieren in drie dimensies. Of speel iRave, een webapp met 18 poppetjes die op de muziek meedansen en waarbij je een lichtshow kunt bedienen.

Gravity Swarm

Gravity Swarm is een arcadespel uit de jaren tachtig. Je baant jezelf een weg door de asteroïden in je ruimteschip. Onderweg verzamel je power-ups en probeer je het niet-aflatende geschiet van de vijand te ontwijken. In de playground-ronde die je als bonus kunt verdienen, kun je naar prachtige patronen kijken.
Zelf spelen: Gravity Swarm

Hammertap

HammertapHammertap is eigenlijk niets anders dan een variant op het bekende Whack-spel, waarbij je elke omhoogspringende mol zo snel mogelijk op zijn kop moet slaan. In 60 seconden moet je proberen zoveel mogelijk mollen te raken. Een soortgelijke webgame was er natuurlijk al met Whack’em en en was zelfs een nog oudere: iWhack, waarbij je Steve Ballmer op z’n kop moest slaan.
Zelf spelen: Hammertap

iRave

iRaveEigenlijk is dit geen spelletje, maar een applicatie waarnaar je alleen maar hoeft te kijken. Kies één van de 18 beschikbare karakters en bekijk hoe ze dansen op de muziek, inclusief lichtshow waarbij je zelf de lampen kunt bedienen. Kies uit karakters zoals Laurel & Hardy, een dansende baby of een raving robot. Omdat de applicatie grafisch nogal zwaar is, kun je iRave het beste via een Wi-Fi-verbinding proberen.
Zelf proberen: iRave

Qubex

QbexVergelijk het met boter-kaas-en-eieren, maar dan in drie dimensies. In Qubex plaatsen de spelers om de beurt een kogel in een eigen kleur op het 3D-speelbord. De speler die als eerste vier kogels op een rechte lijn krijgt wint het spel. Grafisch gezien is het spel niet zo mooi, maar door de extra dimensie is het toch een stuk spannender dan de gewone Tic-Tac-Toe.
Zelf spelen: Qubex

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 19:33
Categorie
Games

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.