Reacties voor: Instapaper iPhone-app krijgt donker thema en design-tweaks
Taalfout gezien of andere suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!
Taalfout gezien of andere suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!
Instapaper was al een meesterlijke app, en is nu alleen maar beter geworden. De betaalde versie is één van mijn meestgebruikte, zowel op iPhone als iPad. Overdag artikelen tegenkomen, met één druk op de bookmarklet in Instapaper saven en ‘s avonds op de bank of in bed op je gemak lezen. Was het hele leven maar zo eenvoudig! 🙂
Instapaper is echt een van de beste iOS apps ooit. Zó ontzettend fijn, vooral als je een iPad hebt, maar eigenlijk sowieso iets wat iedereen zou moeten hebben. Het is gewoon zo ontzettend handig om tijdens het surfen of twitteren gewoon even op ‘Read Later’ te klikken/tappen en later gewoon te lezen, zonder de soms heel oog-onvriendelijke layout en opsmuk van een website.
Een van m’n favo’s is met deze update nóg beter geworden 😀
Inderdaad zoals mijn voorgangers aangeven een geweldige app, heb net de update gecheckt en hij is stabieler, sneller en iets overzichtelijker geworden..
In een woord super!
Is deze app vergelijkbaar met de Read it Later app?
Dark Mode is niet nieuw, maar nu makkelijker aan te zetten en kan automatisch ‘s nachts worden geactiveerd.
@Gonny van der Zwaag: ok 😉
klopt alleen niet, want het zat al in de iPhone-versie voordat er een iPad-versie bestond. Automatisch overschakelen naar Dark Mode? Nachtmodus 🙂 (nog korter ook :P)
Ik ben benieuwd welke app mensen beter vinden, Instapaper of Read It Later? Wat is het verschil tussen deze twee apps?
Niets voor de iPc app?
Vraag; als je deze app aanschaft voor de Iphone, kan je die dan ook gebruiken op je IPad? En op je Galaxy Tab? Of moet je voor ieder apparaat de app opnieuw aanschaffen?
Bvd
@Bas – Dat staat ook in het artikel uitgelegd, dat het nu automatisch en makkelijker gaat. ik had er eerst ‘automatisch donker thema’ van gemaakt in de titel, maar vreesde dat dat nog meer vragen zou oproepen (en bovendien te lang). Het is altijd afwegen tussen handig, passend en ultracorrect.