Pasta Clock is een kookwekker die meer dan 2.000 pastasoorten bevat. Je kunt aan de hand van merk en vorm meteen instellen hoe lang de pasta moet koken.
Taalfout gezien of andere suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!
Artikelcorrectie, spelfout of -aanvulling doorgeven?
Reacties: 7 reacties
henk Vd bos
Pasta mag niet koken 🙂 volgens recept van mijn oma (Italiaanse) kook water gooi pasta erin aan de kook brengen. Gas uit deksel op de pan. Ong. 10 min laten staan afgieten opdienen. Bij koken kook je de eiwitten uit de pasta. Hierdoor verlies je smaak.
merijn
De app waarmee je de kooktijd van een ei kan instellen naar jouw smaak vind ik zeer handig… Maar aangezien je pasta tussendoor gewoon kan proeven/testen op “gaarheid” lijkt mij deze app overbodig. Vooral ook omdat m.i. De meeste mensen niet verder zullen komen dan de bekendd vormpjes en bij lange na niet aan 2000…
TimeFlies
“Wanneer de pasta klaar is gaat de wekker” moet zijn: “wanneer de wekker gaat, moet de pasta klaar zijn”. Lijkt mij trouwens onzin ivm de vele variabelen die meespelen. Veel/weinig zout in het water? Luchtdruk? Verse pasta? Olie?
Georgio
En nu is het wachten op een aardappelklok, een groenteklok, een soepklok, een vleesklok, een visklok, een kipklok, een…………….
Pasta mag niet koken 🙂 volgens recept van mijn oma (Italiaanse) kook water gooi pasta erin aan de kook brengen. Gas uit deksel op de pan. Ong. 10 min laten staan afgieten opdienen. Bij koken kook je de eiwitten uit de pasta. Hierdoor verlies je smaak.
De app waarmee je de kooktijd van een ei kan instellen naar jouw smaak vind ik zeer handig… Maar aangezien je pasta tussendoor gewoon kan proeven/testen op “gaarheid” lijkt mij deze app overbodig. Vooral ook omdat m.i. De meeste mensen niet verder zullen komen dan de bekendd vormpjes en bij lange na niet aan 2000…
“Wanneer de pasta klaar is gaat de wekker” moet zijn: “wanneer de wekker gaat, moet de pasta klaar zijn”. Lijkt mij trouwens onzin ivm de vele variabelen die meespelen. Veel/weinig zout in het water? Luchtdruk? Verse pasta? Olie?
En nu is het wachten op een aardappelklok, een groenteklok, een soepklok, een vleesklok, een visklok, een kipklok, een…………….
Een echte kok proeft zijn of haar eten.
En koopt geen C1000 huismerk ; )
of je leert gewoon koken….
en idd koop je geen c1000 troep!!
Staat de bereidingswijze niet gewoon op het pak?