Viking Smackdown: webgame met bewegingsdetectie

Viking Smackdown: webgame met bewegingsdetectie

Hello Viking heeft een webgame uitgebracht, die gebruikmaakt van de accelerometer. In Viking Smackdown moet je zorgen dat de viking een bijl zover mogelijk wegslingert.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De meeste games waar we de afgelopen tijd over geschreven hebben, zijn pas over een paar dagen beschikbaar via de App Store. Maar Viking Smackdownl kun je nu al spelen: het bijzondere is dat het een 3D-webgame is die gebruik maakt van de bewegingssensor. Hello Viking (van oorsprong reclamebureau) heeft Viking Smackdown net beschikbaar gesteld via vikingsmackdown.com.


In de game moet je zorgen dat de cartoon-achtige viking zijn bijl zo ver mogelijk weggooit. Kantel je de telefoon op zijn kant, dan krijg je een meter te zien waarmee je de kracht kunt instellen. Bij een maximale meteruitslag kantel je de iPhone naar rechts om de bijl weg te slingeren. Hoe verder, hoe beter. Er zijn maar weinig webgames die gebruikmaken van de accelerometer.

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 oktober 2009 om 4:43
Onderwerpen
, ,
Categorie
Games

Reacties: 8 reacties

  1. Is wel lachen! Maar het begint na een tijdje toch te vervelen. En het is natuurlijk “maar” een WEB app… 🙁

  2. Is wel leuk voor één keertje spelen:)

  3. het bijzondere is dat het een 3D-webgame is die gebruik maakt van de bewegingssensor.

    3D? 😛

  4. ligt het nou aan mij of gaat het balletje de hele tijd zo snel?

  5. hoe kun je zonder een leven te verliezen toch zien hoe ver je moet gooien?

  6. lijkt me geen zak aan

  7. Dit is echt niet nieuw of zo want er is al eerder een spel uitgekomen die op de zelfde manier gebruikt maakt van safari mobile…

    Deze is er al echt heel lang…
    Corridor(Link)

  8. “Hoe verder hoe beter” klopt niet, je moet wel de targets raken! Je kunt dit doen door gewoon te kantelen en even later terug te kantelen, je hoeft natuurlijk niet die gooibeweging echt te maken(net als bij de Wii) ;). Op elk level zijn de terugkantelmomenten hetzelfde, even gebruik maken van de achtergrond 😉