AirPods vergelijken: AirPods Max vs AirPods Pro vs AirPods 3 vs AirPods 2.

AirPods 4 review: nog net geen pro

In deze review van de AirPods 4 bespreken we het model met actieve ruisonderdrukking. Het zijn de eerste AirPods met open-ear design waar de ruisonderdrukking aan toegevoegd is, maar hoe zijn de prestaties? En wat zijn de andere voor- en nadelen? Lees hier onze uitgebreide AirPods 4 review.

AirPods 4 review Prijs (vanaf €149,-)

De AirPods-lijn is de afgelopen jaren steeds ingewikkelder geworden. De AirPods Pro (de meest uitgebreide oordopjes) en AirPods Max (de hoofdtelefoon) zijn duidelijk, maar Apple had ook nog twee generaties van de gewone AirPods in het assortiment. Allebei met een volledig ander design, verschillende functies en andere geluidskwaliteit. Deze zijn nu beide vervangen, door twee uitvoeringen van de AirPods 4. Dat betekent dat er nog steeds vier modellen van de AirPods zijn om uit te kiezen, maar Apple heeft de line-up wel wat overzichtelijker gemaakt. Dat komt met name omdat de twee uitvoeringen van de AirPods 4 slechts op een paar punten verschillen. In deze review lees je onze ervaringen met de duurste versie van de AirPods 4, voorzien van ruisonderdrukking. Daarmee komen de AirPods 4 nog meer in de buurt van de AirPods Pro.

Tekst, review en foto’s: Benjamin Kuijten (@BenjaminRK). De review is geschreven in september 2024 en beschrijft de situatie op dat moment. De AirPods 4 met actieve ruisonderdrukking zijn voor deze test beschikbaar gesteld door Apple.

AirPods 4 in het kort

Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van de AirPods 4:

  • Twee uitvoeringen: AirPods 4 en AirPods 4 met actieve ruisonderdrukking
  • Vernieuwd design: rondere kop, kleiner steeltje
  • Open design, geen in-ear oordopjes
  • H2-chip voor beter geluid
  • Ondersteuning voor ruimtelijke audio
  • Druksensor
  • Batterijduur tot 5 uur, tot 30 uur met oplaadcase
  • Zweet-, stof- en spatwaterbbestendig
  • Model met actieve ruisonderdrukking ook voorzien van transparantiemodus, adaptieve audio en gespreksdetectie
  • Oplaadcase met usb-c, draadloos opladen alleen voor model met ruisonderdrukking
  • Speaker in draadloze oplaadcase voor betere zoekfunctie

Dit zijn de adviesprijzen:

Voor deze review hebben we alleen het duurdere model van de AirPods 4 met actieve ruisonderdrukking getest. Qua draagcomfort, design en chip is er echter geen verschil met de goedkopere AirPods 4. Een groot deel van onze ervaringen geldt dus ook voor de standaard AirPods 4.

Design en pasvorm AirPods 4

  • Open-ear design
  • Kleine verschillen met AirPods 3
  • Kort stokje met druksensor, nog iets korter dan AirPods 3
  • Alleen verkrijgbaar in het wit

Waar de een zweert bij de in-ear oordopjes van de AirPods Pro, krijgt de ander al jeuk in z’n oren bij de gedachte aan dit ontwerp. Ik val ik die laatste categorie. Het gevoel dat ik van de rubberen in-ear oordopjes van de AirPods Pro krijg, is buitengewoon onaangenaam. Heb jij datzelfde gevoel, dan liggen de gewone AirPods waarschijnlijk meer in jouw straatje. Maar ook binnen de niet-in-ear-oordopjes liggen nog grote verschillen.

AirPods 4 review

Als ik eerlijk ben vind ik de eerste en tweede generatie AirPods nog steeds het lekkerste dragen. Je voelt nauwelijks dat je ze in hebt, terwijl ze (in ieder geval bij mij) niet zomaar uit m’n oren vallen. Sinds de AirPods 3 zit er al iets meer druk op je oren en ze zijn meer aanwezig. Bij de AirPods 4 heb ik nagenoeg dezelfde ervaringen. Het draagcomfort van de AirPods 4 is volgens mijn ervaringen gelijk met die van de AirPods 3. Het positieve ervan is dat de AirPods 4 niet vervelender zitten dan de AirPods 3, maar aan de andere kant zijn ze voor mij ook niet zo prettig als de eerste twee generaties AirPods.

In onze review konden we zonder problemen de AirPods 4 voor langere tijd in hebben, zonder al teveel irritatie aan de oren. Dat is vooral van belang als je bijvoorbeeld een film gaat kijken of aan het gamen bent met de AirPods. En doordat de AirPods 4 niet te los zitten, is ermee sporten in ons geval ook geen enkel probleem.

Toch blijft het lastig om in een AirPods-review een eenduidig oordeel te geven over het ontwerp en draagcomfort. We hebben geen uitgebreid testpanel met tientallen leden dat alle vormen van AirPods-oordopjes getest heeft. We kunnen dus alleen uit gaan van onze eigen ervaring. Dat betekent ook dat jouw persoonlijke ervaring met het draagcomfort van de AirPods 4 heel anders kan zijn. We adviseren daarom ook vooral om het eerst te testen, bijvoorbeeld bij een vriend of familielid, of in de Apple Store.

AirPods 4 review: oplaadcase open

Nog steeds alleen in het wit

De AirPods 4 zijn, net als alle vorige generaties, alleen verkrijgbaar in het wit. Wil je kleur, dan zul je nog steeds bij de AirPods Max moeten zijn. Stiekem vinden we dat toch jammer. We snappen dat de witte oordopjes kenmerkend zijn voor de AirPods en dat dat ook zorgt voor een manier van herkenning, maar we hadden een wat ander kleurtje toch leuk gevonden. Apple lijkt daar geen brood in te zien: meer tropische kleuren of zelfs transparante oordopjes zien we alleen bij Apple’s Beats-merk.

Oplaadcase kleiner dan ooit

Apple heeft de oplaadcase van de AirPods 4 een stukje kleiner gemaakt. Ten opzichte van de AirPods 3 is de nieuwe oplaadcase 4 millimeter smaller. Het gaat dus om millimeterwerk, maar het verschil merk je in de praktijk wel degelijk. Wat ons betreft had dat niet per se gehoeven: de oplaadcase van de AirPods 3 was al compact genoeg. Doordat de oplaadcase zoveel smaller geworden is, levert dit in ons geval weer een ander ongemak op: het is een stukje lastiger om de AirPods zelf uit de oplaadcase te halen. Doordat er tussen de AirPods zo weinig ruimte zit als ze in de oplaadcase zitten, kun je een vinger er niet zo makkelijk tussen doen om de AirPods met de nodige grip uit het doosje te halen. Je hebt daardoor vooral grip aan de zijkanten, maar doordat die rond zijn, is de grip daar beduidend minder. Wij moesten hier wel even aan wennen.

Bovendien: hoe kleiner de case, hoe makkelijker je deze weer kwijt kan raken. Gelukkig heeft Apple daar weer een nieuwe functie voor toegevoegd (maar daarover later meer). Een andere wijziging in de oplaadcase is dat er geen fysieke knop meer achterop zit om de AirPods te resetten. In plaats daarvan tik je twee keer achter elkaar op de voorkant. We vinden dit eigenlijk wel een sjieke oplossing, vooral omdat er vaak vuil bij het fysieke knopje achterop komt waardoor je een lelijk zwart randje ziet. Dat is hiermee opgelost. Tot slot heeft Apple het lampje onzichtbaar gemaakt als deze uit staat. Ook dat is een leuk detail.

AirPods 4 review: oplaadcase

Audio AirPods 4: een stap vooruit

  • Nieuwe H2-chip voor beter geluid
  • Stemisolatie, adaptieve EQ en ruimtelijke audio op beide uitvoeringen
  • Alleen in duurdere AirPods 4: actieve ruisonderdrukking, adaptieve audio, transparantiemodus en gespreksdetectie

In de basis zijn de twee uitvoeringen van de AirPods 4 gelijk qua audiokwaliteit, mede door de nieuwere H2-chip en functies als adaptieve EQ. In vergelijking met de oudere AirPods 2 is de sprong het grootst, omdat die nog op een oudere H1-chip draait en de adaptieve EQ ontbreekt. Wij waren destijds in onze review van de AirPods 3 al erg te spreken over de adaptieve EQ, dat ervoor zorgt dat het geluid voor iedereen goed klinkt, precies zoals het door de maker bedoeld is. Hoewel deze stand niet uit te schakelen is, hebben we daar ook geen behoefte aan gehad.

Beide AirPods-modellen ondersteunen ruimtelijke audio, inclusief dynamische hoofdtracking. Deze geluidsmodi zijn we de afgelopen jaren steeds meer gaan waarderen, mede in Apple Music. Spotify ondersteunt helaas nog steeds geen ruimtelijke audio of Dolby Atmos, dus als je vooral Spotify-luisteraar bent zul je daar niet zoveel van merken. De dynamische hoofdtracking is altijd aanwezig, maar zonder de Dolby Atmos-kwaliteit heeft dat toch minder nut.

AirPods 3 vs AirPods 4
AirPods 3 vs AirPods 4

Dat dit soort audiotechnieken nu ook beschikbaar zijn in de goedkopere AirPods 4, is goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar gewone AirPods met goede geluidskwaliteit. Voor nog geen €150,- haal je een setje AirPods in huis die gewoon goed klinken, een stuk beter dan de eerste twee generaties AirPods die nog door veel mensen gebruikt worden. Maar de echte kracht van de AirPods 4 zit hem in het model met actieve ruisonderdrukking.

Actieve ruisonderdrukking, transparantiemodus en meer

Het is namelijk voor het eerst dat Apple de ruisonderdrukking naar het open-ear ontwerp van de AirPods brengt. Ik heb altijd met een jaloerse blik gekeken naar iedereen die met de AirPods Pro (of AirPods Max) zonder omgevingsgeluid kon genieten van muziek of podcasts. Geen prikkels van buitenaf: alleen maar luisteren naar je favoriete muziek. Voor iedereen die de actieve ruisonderdrukking ook wilde ervaren, maar echt geen fan is van het in-ear design van de AirPods Pro, is het dus goed nieuws dat het nu ook beschikbaar is voor de gewone AirPods. Maar klinkt het ook net zo goed?

We hebben de actieve ruisonderdrukking van de AirPods 4 vergeleken met die van de AirPods Pro 2 en er is een duidelijk onderscheid te merken. De ruisonderdrukking van de AirPods Pro 2 werkt merkbaar beter, omdat omgevingsgeluid simpelweg beter gefilterd wordt. Dat heeft ook met het ontwerp te maken: doordat je oren met de rubberen oordopjes beter afgesloten worden, hoor je nog minder omgevingsgeluid.

Dat doet echter niet af aan de kwaliteit van de ruisonderdrukking op de AirPods 4. Het is niet zo dat je helemaal afgesloten wordt, maar storend omgevingsgeluid is wel beduidend minder hoorbaar. We hebben dit getest met een wandeling door druk Amsterdam, tijdens het thuiswerken met luidruchtige buren en thuis op de bank terwijl de ander televisie aan het kijken is.

Kop van AirPods 3 vs AirPods 4
Kop van AirPods 3 vs AirPods 4

Tijdens een wandeling door de stad hoor je rijdend verkeer, tringelende fietsers en toeterende auto’s een stuk minder en dat geeft meer rust aan je hoofd. Helemaal buitengesloten van de wereld om je heen word je echter niet en dat vind ik eigenlijk wel prettig. Het zorgt net voor voldoende filteren van omgevingsruis, terwijl je tegelijkertijd bewust blijft van je omgeving. Dat is met de AirPods Pro wel anders. Wat je prettiger vindt, is geheel subjectief. Er is, als je het ons vraagt, in dit geval niet echt een goed of slecht.

Maar er kunnen ook situaties zijn waarbij je het liefst wél alles wil wegfilteren, zoals bij het thuiswerken met klussende buren. We hebben gemerkt dat sommige omgevingsgeluiden er toch doorheen prikken. Denk aan een blaffende hond of het doorzagen van tuintegels. In dit soort gevallen wil je toch het liefst dat alles zoveel mogelijk “uit” staat, dus dan schieten de AirPods 4 net wat tekort. De AirPods Pro scoren dan een stuk beter.

Waar de AirPods 4 wel goed in zijn, is het filteren van een kletsende partner of collega. Heb je de AirPods 4 in je oren met de actieve ruisonderdrukking aan, dan zul je moeite hebben met het verstaan van de ander als die tegen jou (of iemand anders) aan het praten is. Echter: bepaalde geluiden hoor je er alsnog doorheen, zoals een krakend zakje koekjes. Desalniettemin zijn we onder de indruk van de geluidsonderdrukking van de AirPods 4. Voor ons persoonlijk is de ruisonderdrukking voldoende. Wil je echt volledig afgesloten worden, dan zijn er altijd nog de AirPods Pro.

Gespreksdetectie en meer

En over een kletsende partner gesproken: daarvoor heeft Apple nog meer functies. Je kent misschien al de transparantiemodus, die ervoor zorgt dat omgevingsgeluiden juist wel hoorbaar zijn. Maar sinds een jaar is er ook de adaptieve audio, die de twee combineert en daar een gulden middenweg tussen vindt en het geluid op het juiste moment wegfiltert. Tel daar ook nog de gespreksdetectie bij op, die hoort wanneer jijzelf of iemand anders praat, om zo het volume te verlagen en de ruisonderdrukking tijdelijk uit te zetten. Dit werkt verrassend goed en is een welkome toevoeging. Desalniettemin is het fijn dat de AirPods 4 nu al deze geluidsmodi ondersteunt en dat vinden we toch wel indrukwekkend te noemen.

AirPods 4 vs AirPods 3 voor review
AirPods 4 vs AirPods 3

Batterijduur en opladen AirPods 4: weinig verbetering

  • Tot 5 uur luistertijd, tot 4 uur luistertijd op duurder model met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld
  • Tot 30 uur luistertijd, tot 20 uur luistertijd op duurder model met actieve ruisonderdrukking ingeschakeld

Als we kijken naar de batterijduur, dan zien we dat dat voor dit model geen focuspunt was. In vergelijking met de vorige generatie AirPods 3, is er namelijk geen sprake van een verbetering. Sterker nog: gebruik je de AirPods 4 met actieve ruisonderdrukking, dan is de batterijduur zelfs korter (4 uur) dan bij de AirPods 3 (5 uur). We hadden stiekem de hoop dat dit op z’n minst gelijkwaardig was, maar dat is niet het geval. Als je dus veel met de actieve ruisonderdrukking luistert, zul je merken dat je de AirPods iets vaker moet bijladen.

Daarmee is de batterijduur een aanzienlijk verschil met de AirPods Pro. Apple belooft daar zo’n 5,5 uur luistertijd, tot maximaal 6 uur. Dat is toch al snel anderhalf tot twee uur langer. Of dit voor jou een probleem gaat zijn, is echter nog maar de vraag. Zit je het liefst de hele dag met AirPods in, omdat je veel muziek luistert, films kijkt of belt, dan zul je sneller tegen de beperkingen aanlopen. Maar voor het gros van de gebruikers zal de iets mindere batterijduur geen probleem zijn. Met vijf minuten bijladen kan je weer een uur luisteren. De totale maximale luistertijd met bijladen is nog steeds 30 uur.

Opladen: een kleine downgrade

Aan de ene kant is het fijn dat in beide modellen van de AirPods 4 de Lightning-poort vervangen is door usb-c. Dat is wel zo toekomstbestendig. Zelfs als je nu nog geen usb-c iPhone hebt, gaat dat binnen de komende drie jaar vast wel gebeuren. Je hebt dan nog maar een kabeltje nodig voor zowel je AirPods als iPhone.

Maar daar staat tegenover dat het aantal oplaadmogelijkheden geslonken is. Bij het goedkopere model is draadloos opladen überhaupt geen mogelijkheid, dus je moet dan altijd via een kabel opladen. Eerlijk gezegd laden wij onze AirPods-case nooit met een draad op: al sinds 2019 zijn we gewend aan draadloos opladen. Wil je dat met de AirPods 4 ook, dan moet je dus het duurdere model hebben. Dat vinden we toch een teleurstellende keuze. Inmiddels is draadloos opladen zo standaard geworden en het had Apple echt niet zoveel extra gekost om dat ook in de goedkoopste AirPods te stoppen.

AirPods 4 review: oplaadcase vs AirPods 3

Maar ook bij de duurdere AirPods 4 zien we een downgrade: het is niet meer mogelijk om de AirPods 4-case magnetisch aan een MagSafe-lader te hangen. Ondersteuning voor MagSafe is namelijk verdwenen, terwijl dat nog wel in de AirPods 3 en AirPods Pro 2 zit. Dat is vooral vervelend voor iedereen die een verticale MagSafe-oplader heeft. De reden hiervoor is ons onduidelijk, maar wellicht heeft dit iets te maken met het kleinere formaat van de case. Maar wij hadden liever ondersteuning voor MagSafe gezien dan de kleinere oplaadcase. Opladen via MagSafe kan nog wel, maar de magnetische bevestiging ontbreekt.

Overigens kun je, net als bij de AirPods Pro 2, de oplaadcase van de AirPods 4 met actieve ruisonderdrukking wel opladen met een Apple Watch-lader. Een Apple Watch-oplader heeft echter niet iedereen in huis, dus dat maakt de oplaadmogelijkheden net wat minder toegankelijk.

Overige functies AirPods 4: zoekfunctie, automatisch verbinden en Siri

  • Ondersteunt Zoek mijn-app, maar alleen duurdere AirPods 4 met ruisonderdrukking heeft oplaadcase met speaker voor makkelijker zoeken
  • Automatisch wisselen en verbinden bij Apple-apparaten
  • Geschikt voor hoofdbewegingen met Siri
  • Gehoorfuncties van AirPods Pro ontbreken

Al sinds de allereerste AirPods kun je Zoek mijn AirPods gebruiken om je zoekgeraakte oordopjes terug te vinden. Dat maakt gebruik van Bluetooth: hoe sterker het Bluetooth-signaal hoe dichterbij de AirPods zijn. Maar inmiddels zijn we gewend aan geavanceerdere manieren van het lokaliseren van accessoires, vooral dankzij de AirTag. De Ultra-Widebandchip in de AirTag zorgt ervoor dat je precies weet in welke richting je moet zoeken, tot 10 centimeter nauwkeurig. Apple voegde dit in 2022 ook toe aan de oplaadcase van de AirPods Pro 2. We hadden de stille hoop om dit ook in de AirPods 4 terug te zien, vooral omdat de eerdere zoekfunctie van de AirPods zo belabberd werkt. Er is op dit vlak zowel goed als slecht nieuws.

Het slechte nieuws is dat Apple geen U1-chip in de oplaadcase gestopt heeft. Dat betekent ook dat je de AirPods niet nauwkeurig kan zoeken als deze in de case zitten. Je ziet nog steeds alleen maar of je in de buurt bent of niet, maar niet in welke richting je moet zoeken. Dat is toch jammer, zeker omdat we gemerkt hebben hoeveel handiger de exacte locatiebepaling bij de AirPods Pro is. Anderzijds heeft Apple gelukkig wel een verbetering toegevoegd, maar alleen in de AirPods 4 met ruisonderdrukking.

Zoek mijn AirPods bij AirPods 4

De duurdere AirPods 4 hebben namelijk een speaker in de oplaadcase. Daardoor kun je een geluidje afspelen, wat al aanzienlijk beter werkt voor het terugvinden van de AirPods. Je hoeft dus niet meer vleermuisoren te hebben om het zachte geluid dat uit de AirPods zelf klinkt te kunnen horen, want het geluid uit het speakertje in de case is meer dan hard genoeg om te horen waar je AirPods zich ongeveer bevinden.

De Ultra-Wideband chip maakt echter wel een betere en snellere verbinding, dus we vinden het jammer dat Apple dat ook niet gewoon toegevoegd heeft. Wat ons wel opgevallen is, is dat de oplaadcase zelf nu een eigen verbinding heeft. Dat betekent dat je de case ook kan lokaliseren, zelfs als er geen AirPods meer in zitten. Je kunt dan ook nog een geluidje afspelen. Het lokaliseren van de losse oplaadcase zonder AirPods erin was bij de vorige generaties niet mogelijk.

Hoofdbewegingen met Siri

Iets anders nieuws zijn de hoofdbewegingen voor de Siri-bediening. Deze functie is nieuw met iOS 18, maar werkt alleen op de modellen met H2-chip. Waaronder dus alle AirPods 4-modellen. Word je gebeld en kondigt Siri de beller aan of krijg je een aangekondigd berichtje, dan hoef je alleen maar met je hoofd te schudden of te knikken om de beller op te nemen of om op het berichtje te antwoorden. Dit werkt prettig, al zijn we geen grootgebruiker van Siri op de AirPods.

Bekijk ook
Siri op AirPods met hoofdbewegingen bedienen: zo werkt dat met iOS 18

Siri op AirPods met hoofdbewegingen bedienen: zo werkt dat met iOS 18

Sinds iOS 18 kun je voor sommige AirPods-modellen hoofdbewegingen gebruiken om bepaalde functies te bedienen. Het gaat met name om het bedienen van enkele Siri-functies, zodat je niet hoeft te spreken.

Andere functies die we al kennen van de AirPods-lijn, zijn ook weer van de partij. Automatisch koppelen en verbinden met al je apparaten, de draagdetectie en Hé Siri kun je op beide modellen van de AirPods 4 gebruike, dus het maakt in dat opzicht niet uit welke je kiest. Wat we nog wel missen, is dat je het volume van de muziek niet direct kan bedienen via de AirPods zelf. Dat was al nooit een optie, totdat Apple het twee jaar geleden toevoegde aan de AirPods Pro. Maar blijkbaar bewaart Apple dit voor gebruikers de meest uitgebreide AirPods-oordopjes.

Score

8.6

AirPods 4 (met actieve ruisonderdrukking)

AirPods 4 (met actieve ruisonderdrukking)

Vanaf €149,-

Voordelen +

  • Verbeterd geluid
  • Actieve ruisonderdrukking werkt goed (ANC-versie)
  • Diverse andere audiomodi, zoals adaptieve audio en gespreksdetectie (ANC-versie)
  • Ingebouwde speaker in oplaadcase voor makkelijker zoeken (ANC-versie)
  • Goede pasvorm (maar mogelijk niet voor iedereen)

Nadelen -

  • Geen MagSafe-ondersteuning meer
  • Kleinere oplaadcase zorgt ervoor dat de AirPods eruit halen iets lastiger is
  • Geen U1-chip voor nauwkeurig zoeken
  • Geen directe volumebediening
  • Geen draadloos opladen op goedkoper model

Conclusie AirPods 4 review

De AirPods 4 met actieve ruisonderdrukking zijn wat ons betreft een waardige upgrade ten opzichte van de AirPods 3. Ondanks het vernieuwde design is de draagcomfort in vergelijking met het vorige model gelijk gebleven. Voor iedereen die niet tegen de rubberen in-ear oordopjes van de AirPods Pro kan, zijn de AirPods 4 zeker een aanrader. Het geluid is prima en de ruisonderdrukking functioneert ook goed, al merken we wel verschil met de ruisonderdrukking op de AirPods Pro. Toch vinden we het knap hoe Apple een goedwerkende versie van de geliefde ruisonderdrukking (en alle andere audiomodi) heeft kunnen bewerkstelligen op zo’n open-ear design van de AirPods 4.

Anderzijds heeft Apple wat ons betreft wel wat steekjes laten vallen. De kleinere oplaadcase heeft voor ons geen voordelen. Sterker nog: door het kleinere formaat is het uit het doosje halen van de AirPods zelf iets lastiger geworden. De zoekfunctie is lang niet zo nauwkeurig als bij de AirPods Pro en het aanpassen van het volume door over de AirPods te vegen kan ook alleen bij de Pro’s. Waarom zijn dit eigenlijk “Pro”-functies? Dat is ons nog altijd niet duidelijk. Ook is de batterijduur wat minder en kan magnetisch opladen niet meer met MagSafe. En wil je überhaupt draadloos opladen, dan ben je meteen aangewezen tot de duurdere AirPods 4.

Dat betekent ook dat de goedkopere AirPods 4 een aanzienlijk minder goede koop zijn. Het is niet alleen de ruisonderdrukking dat het verschil maakt. Functies als gespreksdetectie, draadloos opladen en de ingebouwde speaker in de case zijn wat ons betreft de upgrade naar het duurdere model al waard. Je kunt voor het gewone AirPods 4-model dus gerust een punt van de eindscore aftrekken.

AirPods 4 kopen

Wil je na het lezen van deze AirPods 4 review de nieuwste AirPods kopen? De twee uitvoeringen van de AirPods 4 zijn beschikbaar bij alle bekende verkooppunten. Dit zijn de adviesprijzen:

Prijzen AirPods 4 (2024)

Lees ook onze grote AirPods vergelijking waarin je alle verschillen tussen de huidige modellen op een rijtje ziet.

Bekijk ook
AirPods vergelijken: standaard, Pro of Max, welke past bij jou?

AirPods vergelijken: standaard, Pro of Max, welke past bij jou?

We vergelijken de AirPods modellen: AirPods Max, AirPods Pro en de gewone AirPods. Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen de AirPods? Welke AirPods moet je hebben en is het tijd om te upgraden?

Informatie

Laatst bijgewerkt
september 2024