Affinity Photo

Reacties voor: In de aanval op Adobe: Affinity-apps krijgen extreem lange proefperiode van 6 maanden

Software-maker Affinity gaat vol in de aanval op Adobe. Ze bieden gebruikers nu de mogelijkheid om Affinity Designer, Photo en Publisher 6 maanden gratis te proberen.

Reacties: 4 reacties

  1. Het is goed werkende software. Ooit vond ik Quark Xpress arrogant in hun houding. Ik ben toen overgestapt naar Adobe vanwege het sympathieke InDesign. Nu maakt Adobe de fout dat ze arrogant worden.

    Reageer op Jasper

  2. Gebruik de affinity suite al jaren met veel plezier. Met v2 zijn welkome verbeteringen gekomen.

    De adobe suite is kwalitatief ook goed maar ik heb altijd ruzie met de caching van Adobe die na een korte tijd bijna de helft van mijn volledige geheugen in beslag nam. Dit zat zo verstopt dat Apple helpdesk mij gelukkig heeft geholpen om het te verwijderen.
    Toch vind ik het onbegrijpelijk hoe Adobe dit doet. Dit, en de maandelijkse hoge kosten zijn voor mij de reden om geen abonnement af te sluiten (als particulier).

    Reageer op Victor

  3. “Worden”? Adobe is al jaren arrogant geworden! Sinds de launch van hun Creative Cloud loopt het echt de spuigaten uit en met hun AI is het nog erger geworden.

    Reageer op kMikaZu

  4. Ik gebruik al jaren Adobe, maar ben bereid over te stappen. Zijn dit volwaardige alternatieven om tijd in te investeren? Of zijn er ervaringen dat bijvoorbeeld functies oid gemist worden?

    Reageer op Rik

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.