AirPods pro 2022 ruisonderdrukking en transparantie

Reacties voor: Gerucht: ‘AirPods Pro 3 krijgen flink verbeterde actieve ruisonderdrukking, release al binnenkort’

Volgens een bron gaat Apple al binnenkort de nieuwe AirPods Pro 3 uitbrengen. Deze zouden voorzien zijn van een flink verbeterde actieve ruisonderdrukking. Over de snelle release zijn wij echter sceptisch
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Helaas nooit begrepen hoe/waarom het is gekomen dat de ruisonderdrukking van de originele AirPods met een update slechter is gemaakt..

    Reageer op Davina Ali

  2. Lijkt me onwaarschijnlijk dat er meerdere modellen met noise cancellation tegelijk aan het assortiment worden toegevoegd. Die normale airpods met noise canceling maken upselling naar het pro model alleen maar lastiger. Ben benieuwd wat de line up wordt. Zelf al jaren tevreden gebruiker van airpods pro 1 en 2 dus zou een flinke upgrade geen probleem vinden.

    Reageer op Clicky

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.