AirPods Pro 2 als gehoorapparaat (Hearing Aid)

Reacties voor: Je AirPods Pro is straks een gehoorapparaat: deze functies komen eraan

Je AirPods Pro worden een gehoorapparaat dankzij een aankomende software-update voor de tweede generatie. Er komen drie functies die je gehoor beschermen, inzicht geven in gehoorverlies en je dingen helpen beter te horen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Het is mij niet duidelijk waarom hearing protection alleen in de VS en Canada beschikbaar komt. Ik kan geen technische, juridische of medische redenen bedenken. Is hier iets over gemeld? En (wishful thinking, ik weet het, maar proberen kan altijd) is er iets bekend over wanneer het wel beschikbaar komt in de rest van de wereld?

    Reageer op Ralph

  2. Jammer dat er een onderscheid word gemaakt voor USA of de rest.
    Net alsof het gehoor dan ineens minder belangrijk is.

    Hopelijk komt er later nog wel verandering in,
    Maar vind eigenlijk dat het dit jaar vooral USA only is dit jaar en dat ze duidelijk Europa links laten liggen in de hoop dat genoeg klanten gaan klagen, jammer dat Apple dat belangrijker vinden dan de gezondheid die ze claimen hoog te hebben zitten.

    Reageer op Peter

  3. De beste aankondiging die Apple gisteren deed. Jammer en onbegrijpelijk dat er inderdaad weer onderscheid moet worden gemaakt tussen bepaalde landen.

    Reageer op Solis

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.