Amazon Prime Video aanbod

Reacties voor: Amazon Prime Video krijgt reclame (nu ook bij ons)

Amazon Prime Video krijgt advertenties, ook in Nederland. Wie dat niet wil, kan tegen betaling een duurder abonnement afsluiten. Eerder werden de reclames al in andere landen ingevoerd, waaronder de VS.
Daniel Vischjager -

Reacties: 5 reacties

  1. Dan is de keuze simpel; dan gaat Amazon prime de deur uit. Heel goede reden om extra abonnementen te stoppen.

    Reageer op sander@microse.nl

  2. Ik voel me behoorlijk genaaid. Na de recente prijsverhoging van 40% (!) heb ik voor het hele jaar betaald om kosten te besparen. En dan krijg ik voor de overeenkomst die ik al was aangegaan nu opeens reclames tussendoor? Dat is echt een no-go voor mij. Vooraf even 1 reclame zien is tot daaraan toe, maar ik wil echt niet dat mijn films lukraak worden onderbroken.

    Reageer op Rudi

  3. Van alle streamingdiensten vind ik Amazon Prime toch wel de minste. Ze pushen ook erg op extra huurinkomsten dus bijbetalen.
    Ik ben zelf sterk aan het minderen, zgn “subscription fatigue”.
    Als Apple een goedkopere One bundel had zonder Arcade zou ik het overwegen 😉

    Reageer op Roy

  4. Binnenkort introduceren ze iets nieuws, hoorde ik. Een omroepster die de films aankondigt.

    Reageer op Flieps

  5. Steeds meer, al dan elke streamingdienst duwt je reclame door de strot! Tenzij je een veel te duur abonnement neemt. Als dit zo doorgaat, denk ik dat ik maar weer spotnet leeg ga trekken.

    Reageer op ADMIRAL DAVE

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.