App Store Awards 2023

Reacties voor: Apple past App Store-regels in de EU (opnieuw) aan en voert twee nieuwe heffingen in

Apple heeft in het kader van de Europese Digital Market Act de regels voor ontwikkelaars in de EU op een aantal punten versoepeld, waardoor ze meer mogelijkheden hebben om klanten door te verwijzen naar koopopties buiten de App Store om. Maar er wordt ook een nieuwe kostenstructuur ingevoerd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 1 reacties

  1. Helaas voor Apple!

    Dit gaat de EU zeer zeker afkeuren. Apple blijft, tegen beter weten in, proberen zijn monopolie te behouden. Ze gaan het alleen zeer zeker niet winnen. Amerika 🇺🇸 zal uiteindelijk dezelfde weg kiezen als Europa.

    Als Apple slim is zetten ze in op de bewezen kwaliteit van hun App Store. Het merendeel van hun klanten blijft de App Store toch trouw. Mensen hebben helemaal geen zin om “moeilijk te doen”
    Maar ik snap de EU wel.

    Ik zal zelf ook niet snel iets downloaden via een alternatieve store.

    Reageer op Mike

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.