Arkanoid vs Space Invaders

Nieuwe games bij Apple Arcade: Arkanoid vs Space Invaders+ en meer

Apple heeft vandaag aangekondigd dat er vier nieuwe games naar Apple Arcade komen, waaronder Wheel of Fortune Daily, dat is gebaseerd op het iconische tv-programma.

De andere drie spellen die volgende maand verschijnen zijn Drive Ahead! Carcade, Arkanoid vs Space Invaders+ en Texas Hold’em Poker: Pokerist+. Apple Arcade is de betaalde gamedienst van Apple, zonder reclame en advertenties. Het kost € 6,99 per maand voor het hele gezin (max. 6 personen) en maakt ook onderdeel uit van Apple One. De dienst bevat nu meer dan 200 games.

Arkanoid vs Space Invaders+

Arkanoid vs Space Invaders+ combineert twee klassieke arcadegames. Je gaat blokken breken in Arkanoid in combinatie met de buitenaardse chaos van Space Invaders. In deze mashup probeer je aanvallen van vijandelijke spelers af te slaan om indringers buiten te houden, terwijl je ondertussen blokken vernietigd. Er zitten 150 levels en 2 spelmodi in, waarbij je meer dan 20 vaardigheden onder de knie moet krijgen en ondertussen de eindbazen moet verslaan, om de melkweg te redden.

Wheel of Fortune Daily: bonuspuzzels van Rad van Fortuin

Wheel of Fortune Daily is ontwikkeld door Frosty Pop en is beschikbaar in Apple Arcade voor iPhone, iPad, Mac, Apple TV en Apple Vision Pro. Het spel bevat de bekende Rad van Fortuin-bonuspuzzels, waarbij de speler begint met de letters R, S, T, L, N en E, drie medeklinkers en een klinker kiest en probeert de puzzel op te lossen.

Apple Arcade Wheel of Fortune Daily

Elke dag worden er nieuwe puzzels toegevoegd over meerdere onderwerpen, zoals popcultuur, eten en drinken, reizen en meer. De spelshowervaring is opnieuw ontworpen voor het mobiele scherm, waarbij je virtuele prijzen kun winnen. Er gaat geen echt geld in om, want het is Apple en het moet natuurlijk wel gezinsvriendelijk blijven.

Drive Ahead! Carcade

Een andere leuke nieuwe titel is Drive Ahead! Carcade. Je komt terecht in een razendsnelle wereld waarbij je tegenstanders met één klap kunt uitschakelen. In deze nieuwe game in de Drive Ahead!-serie krijg je te maken met de chaos van realtime multiplayer en razendsnelle autogevechten die je vaardigheden en timing testen. Je kunt meedoen aan wereldwijde wedstrijden of samenwerken met vrienden, om de ranglijsten te beklimmen. Verder kun je unieke auto’s verzamelen zoals monstertrucks, terreinwagens en muscle cars, allemaal in je eigen persoonlijke garage. Om het helemaal af te maken, kun je je rivalen dagelijks verslaan en naamsbekendheid opbouwen, totdat je een superster bent.

Texas Hold’em Poker: Pokerist+

In Texas Hold’em Poker: Pokerist+ kun je deelnemen aan strategische gameplay, bluffen en proberen om spelers van over de hele wereld te verslaan. Heb je niet eerder poker gespeeld, dan kun je beginnen met de tutorial, terwijl ervaren spelers meteen mee kunnen doen aan de wekelijkse Sit’n’Go-toernooien, speciale modi met unieke wendingen en multitable-toernooien. Er is al een gelijknamige game in de App Store beschikbaar van dezelfde ontwikkelaar, waarbij je wel met echt geld kunt spelen en waarbij het icoontje een rondborstige dame toont. Dat is bij de Apple Arcade versie zedig opgelost door een plaatje van twee speelkaarten.

Dat is trouwens niet alles, want deze maand krijgen enkele Apple Acade-titels een grote content-update, waaronder de viering van Hello Kitty’s 50e verjaardag in  Hello Kitty Island Adventure, een nieuwe kaart en baas in Bloons TD 6+ en de toevoeging van backgammon in Game Room. Andere games die deze maand grote updates krijgen zijn Disney Dreamlight Valley Arcade Edition, Japanese Rural Life Adventure, Angry Birds Reloaded; Outlanders 2: Second Nature en nog veel meer.

Bekijk ook
Alles over Apple Arcade, de gamedienst van Apple

Alles over Apple Arcade, de gamedienst van Apple

Apple’s eigen gamedienst heet Apple Arcade. Tegen een vast bedrag per maand kun je onbeperkt alle games spelen. In dit overzicht lees je wat het kost en op welke apparaten je kunt spelen. Alles over Apple Arcade op een rijtje!

Reacties: 0 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.