Mac Your Calendars

Apple belooft week vol Mac-aankondigingen: ‘Mac je agenda, te beginnen op maandagmorgen’

Apple zal tijdens de week van Halloween een reeks nieuwe producten aankondigen, waarbij de nadruk ligt op Macs met M4. Apple-topman Greg Joswiak kondigt het alvast aan.

Apple-marketingman Greg Joswiak iets op X zet, gaat dat meestal over nieuwe producten. Ook nu weer, met een teaser over de aankomende “spannende week van aankondigingen”, die op maandag van start gaat. Hij heeft er zelfs een woordgrapje in verwerkt: “Mac your calendars! We have an exciting week of announcements ahead, starting on Monday morning. Stay tuned…” Daarbij is een afbeelding van het Mac Finder-logo te zien, een app die alleen op de Mac voorkomt.

Dat is een duidelijke verwijzing naar de Macs die op de planning staan, ook al heeft Apple officieel nog niets aangekondigd. Er is een animatie te zien die verandert van een Apple-logo naar het Finder-gezichtje.

Klik om inhoud van Twitter te tonen.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Deze is in dezelfde stijl als het Glowtime-event en hint door de kleurstellingen naar Apple Intelligence. Of er ook een event komt, is inmiddels onzeker geworden. Het is goed mogelijk dat Apple een video presenteert en op verschillende plekken een bijeenkomst voor de media organiseert. Zo zijn er events gepland in LA en New York. Voor Europese media zal er waarschijnlijk een lokaal event zijn, waar de Macs alvast bekeken kunnen worden.

Mac your Calendars

Een hele week vol M4 Mac-aankondigingen

Na Apple’s Glowtime-event in september was de verwachting dat er in oktober nog een groot event aan zat te komen. Apple heeft nu wel bevestigd dat er nieuwe producten aan zitten te komen, maar als er volgende week een keynote zou gaan plaatsvinden, waren de uitnodigingen daarvoor al lang verstuurd. De week van 28 oktober begint meteen al met de release van iOS 18.1, maar uit de woorden van Joswiak kunnen we opmaken dat er die dag ook al nieuwe producten op de planning staan.

Dit is wat Apple naar verwachting zal introduceren:

  • iMac met M4
  • Mac mini met M4 en M4 Pro
  • MacBook Pro met M4, M4 Pro en M4 Max
  • Nieuwe Magic-accessoires met usb-c versies van Magic Mouse, Magic Trackpad en Magic Keyboard

Al sinds de introductie van de iPad Pro met M4 is er vraag naar Macs met dezelfde chip. Minder voor de hand liggend is een aankondiging van een vernieuwde standaard iPad of een vernieuwde MacBook Air. Lees onze vooruitblik van Apple in oktober om te weten wat je zoal kunt verwachten.

Bekijk ook
Vooruitblik: dit is wat je kan verwachten van Apple in oktober

Vooruitblik: dit is wat je kan verwachten van Apple in oktober

Naar verwachting gaat Apple in oktober weer een event organiseren, met daarbij de focus op Macs en iPads. In deze vooruitblik lees je precies wat je van Apple’s oktober-event kan verwachten en wat er nog meer in oktober 2024 van Apple komt.

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 oktober 2024 om 19:30
Categorie
Uncategorized

Reacties: 0 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.