Tim Cook tijdens september event 2024

Reacties voor: ‘Apple stapt af van jaarlijkse productcyclus’

Volgens Mark Gurman gaat Apple afstappen van de jaarlijkse cyclus van product-upgrades. We kunnen dus minder frequente releases verwachten. Dit voorkomt dat er nieuwe producten uitkomen waarin vrijwel niets is verbeterd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Vindt dit uitstekend, daar ik al een tijd niet meer elk jaar een nieuw toestel of andere Apple producten koop. Puur omdat het niet noodzakelijk is en er een plafond zit aan de vernieuwingen, waardoor de verschillen met het vorige model niet echt groot meer is. Ben wel benieuwd hoe ze dit gaan opvangen qua inkomsten.

    Reageer op hans

  2. Ik vind het heel goed om minder vaak met nieuwe versies te komen, gezien het ook amper nieuwe versies zijn, de media kletst breeduit over kleurtjes en een knopje wat je zelf een functie kunt geven. Nou dat kunnen we geen vernieuwing noemen. Dat ik vind dat ze het bij alle producten moeten doen ook bij de iPhone en bij het belangrijkste watch model. Het scheelt Apple ook ontwikkelings kosten plus elk model wordt meer verkocht want er is maar 1 per 2-3 jaar. In het begin van de gsm tijd gebeurden er echt dingen, eerst had je zwart wit scherm geen internet etc daarna kwam beetje internet toen kwam kleuren scherm en 2g toen camera toen 3G toen smart Phone en later aanraak scherm, er gebeurden echt dingen en ook toen al kocht ik niet elk jaar een nieuw toestel, 2 jaar was voldoende om elke stap mee te maken. Nou is 5 jaar in wezen prima, gezien het ook nog s zo is dat je deel van de vernieuwing middels software krijgt, dat had je vroeger niet.

    Reageer op Leo

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.