Tekst herschrijven met Apple Intelligence

Reacties voor: Hands-on met Apple Intelligence: een kleine blik op de toekomst

In deze hands-on lees je onze eerste korte ervaringen met Apple Intelligence, Apple's nieuwe AI-systeem op iPhone, iPad en Mac. Wij hebben Apple Intelligence alvast kort kunnen testen en vertellen je over onze eerste ervaringen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Ja ik ben er blij mee
    Jammer helaas nog niet op de iPhone
    Zal het op de iPhone werken met een Amerikaanse Sym kaart ?

    Reageer op Robert Klein Iphone Pro

  2. Als het aan de EU ligt, dan in de verre toekomst 🙂

    Reageer op captain obvious

  3. Waarom mag zoiets als ChatGPT (die toch ook enorme hoeveelheden persoonlijke data slurpt) of CoPilot van Microsoft wel in de EU en Intelligence niet?

    Reageer op Kaas

    • ChatGPT is een losse functie. Dat mag. OpenAI concurreert gewoon met bv Anthropic (Claude) of Google (Gemini).
      Apple wil haar Ai integreren in iOS. Dan is het geen losse functie meer. Als je met Apple’s Ai op iOS van alles kan dat anderen niet kunnen, omdat Apple toegang heeft tot het OS, dan is het geen eerlijke concurrentie meer. Eigenlijk dezelfde reden waarom ze alternatieve browser engines hebben moeten toelaten.

      Ik ken Apple’s beweegredenen natuurlijk niet, maar ik denk dat Apple bang is dat ze in de EU gedwongen worden ook andere Ai op iOS toe te staan, met integratie. Dus bv ChatGPT die via API’s beter geïntegreerd kan worden met iOS.
      Als ze het zelf niet aanbieden hoeven ze ook geen concurrentie toe te laten. Ik denk dat dat de reden is dat ze het voorlopig uitstellen.

      Reageer op MarkWerking

  4. De wachtlijst tijd duurde bij mij nog geen 5 minuten, dus daar ben je snel doorheen. Vervolgens krijg je ‘Preparing’ te zien en installeert hij e.e.a. en komt hij met de melding om AI in te stellen.

    Reageer op Joost

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.