Apple Intelligence Craig Federighi

Reacties voor: Apple Intelligence op de iPhone: zo kun je het nu al proberen (vanuit Nederland)

Heb je iOS 18 geïnstalleerd en wil je meteen aan de slag met Apple Intelligence? Dat kan alleen als je overstapt naar de beta van iOS 18.1, want pas vanaf die versie zitten de AI-functies erin. Maar om vanuit Nederland en andere EU-landen te kunnen gebruiken moet je nog wel wat extra stappen nemen!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 21 reacties

  1. Ja werkt perfect
    Ziet er ook mooi uit
    Ben er blij mee
    Mooi artikel

    Reageer op Robert Klein Iphone Pro

  2. Moet je verbonden blijven met de VPN of is dit alleen eenmalig om binnen te komen op de wachtlijst?

    Reageer op Sergio Edelman

  3. In de tweede Beta van iOS 18.1 is Apple Intelligence te gebruiken op de iPhone en iPad in de EU via een simpele workaround.
    Je volgt alle stappen zoals deze hierboven staan beschreven. Hierna ga je in de Instellingen app op je iPhone naar de iCloud pagina en tik je op Media en Aankopen. Hier log je uit met jouw Nederlandse Apple ID en log je vervolgens in met een Apple ID die ingesteld staat op U.S. (Let wel op, Apple Music en Apple TV zijn niet meer te gebruiken).

    Volg je deze laatste stap dan kan je je simpelweg gewoon aanmelden voor het uit testen van A.I.
    Je hebt hiervoor geen VPN nodig!

    Zodra je uitlogt met je U.S. ID word A.I. meteen weer geblokkeerd…!

    Reageer op Hugo de Bosson

  4. Hi, ik probeer een US account te maken maar loop vast met het Nederlandse telefoonnummer. Iemand een suggestie?

    Reageer op Martijn

  5. Als je de op de iMac de Appstore ook op Amerikaans zet
    Werkt iPhone mirroring ook
    Super

    Reageer op Robert Klein Iphone Pro

  6. Bij mij werkt dit helaas nog niet:

    Update 29 augustus 2024: Het is vanaf de derde beta van iOS 18.1 niet meer nodig om je regio op de VS te zetten, als je Apple Intelligence wilt proberen. Daarmee versoepelt Apple de eisen iets, maar de functie is nog steeds niet officieel beschikbaar in de EU. Wel moet de taal nog steeds op Amerikaans Engels staan ingesteld.

    Reageer op André Leeflang

  7. (Red.) Het is niet meer nodig om je regio aan te passen naar USA. Wel heb je nog steeds een VPN met USA-server nodig en moet je nog wat andere aanpassingen doen. Zie de details in het artikel.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

  8. Is Apple Intelligence ook uit te zetten? Of staat het standaard uit en moet je het zelf aanzetten?

    Reageer op iPhoneGuy

  9. Bij de benodigdheden staan alleen de iPhone 15 pro modellen. Mag ik hieruit concluderen dat het op iPads (die wel geschikt zijn voor apple intelligence) nog niet werkt? Ik krijg het op mijn iPad namelijk niet aan de praat maar ik weet niet zeker of ik iets fout doe of dat het gewoon nog niet werkt op iPads.

    Reageer op Jimmy

  10. Ik ben vrij zeker dat de VPN niet nodig is. Ik lees overal dat het zonder VPN in te stellen is, zolang Siri maar op Engels staat en de App Store account niet EU of China is, vaak gebruikt men VS.

    Reageer op Hemmik

  11. Ik ben vrij zeker dat de VPN niet nodig is. Ik lees overal dat het zonder VPN in te stellen is, zolang Siri maar op Engels staat en de App Store account niet EU of China is, vaak gebruikt men VS.

    Reageer op Hemmik

  12. Gelukt en Apple intelligence werkend. Echter, als ik ben ingelogd op het Amerikaanse Apple id, zijn mijn subscriptions daar ook meteen aan gekoppeld. Ofwel; ik kan dan geen gebruik meer maken van ons gezinsabbonement van Apple Music. Hebben anderen dit ook en/of hier een oplossing voor?
    Zodra ik via de Apple Store inlog in mijn Nederlandse account doet Apple Music het weer, maar Apple intelligence niet meer (en vice versa)

    Reageer op Michiel

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.