Apple Intelligence

Reacties voor: Tim Cook: ‘We werken samen met toezichthouders om Apple Intelligence naar EU te krijgen’

Tim Cook zegt dat Apple samen met toezichthouders aan het kijken is hoe Apple Intelligence in de EU beschikbaar kan komen. Maar het lijkt erop dat het vooral Apple zelf is, die beren op de weg ziet staan.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Klinkt meer als een drogreden om gefaseerd te kunnen uitrollen nadat alles uitgebreid getest werd op een Amerikaans publiek.

    Reageer op Kaas

    • Origineel geplaatst door Kaas

      Klinkt meer als een drogreden om gefaseerd te kunnen uitrollen nadat alles uitgebreid getest werd op een Amerikaans publiek.

      Is dit niet al jaren zo? ^^

      Reageer op ricky

    • Is mogelijk één van de redenen en mogelijks nog andere. De EU een beetje laten sudderen en proberen op z’n ” apples” er zoveel mogelijk uit te halen ( lees kanten eraf rijden en zo min mogelijk te voldoen aan de regels). Beetje jammer dat ze blijven volharden en uiteindelijk zullen moeten voldoen aan de EU regels. Het enige verschil is dat het nu wel eens veel langer kan duren. Ios 18 is momenteel een kleurdoos en verder bitter weinig.

      Reageer op Dirk

    • Begin ik dus ook te denken. En meteen een ‘straf’ om de EU er op te wijzen dat de DMA te strikt is voor hen.

      Reageer op Timo

  2. Ik hoop het. Want er blijft zo weinig over van iOS 18. Kreeg nu net wel Gemini op mijn Google tablet. Dus Apple kom op

    Reageer op Robert Klein Iphone Pro

  3. En hoe zit het me de niet-AI functies die ook zijn uitgesteld door Apple vanwege de DMA iPhone mirroring op Mac)? Of valt dat onder de noemer AI-functies?

    Reageer op Dennis A.

  4. Bizar dat je wel de volle prijs moet betalen voor het toestel maar dat je er veel minder mee kunt.

    Het zou Apple sieren als ze het toestel goedkoper aanbieden en dat je de AI functionaliteit later tegen bijbetalen kunt activeren wanneer het beschikbaar komt.

    Reageer op Robert-Jan Van Kuppeveld

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.