Apple boeken en audioboeken.

Reacties voor: Moet Apple Books het ontgelden? Nieuwe ontslagronde bij twee Apple-diensten

Apple zou zo'n 100 posities bij Apple Books en Apple News hebben opgeheven, met mogelijke ontslagen tot gevolg. Apple zou de prioriteiten anders willen verdelen over diverse diensten.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Ik heb die Boeken app geloof ik 1x gebruikt in het verleden. Maar ik lees veel liever op een eReader, dat leest gewoon prettiger dan van een LCD scherm.

    Reageer op Sander Evers

  2. De Boeken app heeft nog veel potentie, dit bericht verbaast me daarom ook. Voor mij was de Boeken app de reden voor het kopen van een iPad Mini. Plus, de iPad werd door Steve Jobs geïntroduceerd en als reden werd o.a. genoemd dat sommige dingen beter konden op een iPad (zoals eBooks).

    Daarnaast valt er aan de app nog wel te sleutelen. Het huidige boek dat je leest in het Home scherm is nu een klein tegeltje, terwijl er veel meer focus ligt op het volgende wat je volgens Apple zou moeten lezen. Die ervaring moet anders: een grote weergave van je huidige boek, en voor andere dingen naar onderen scrollen.

    Ten tweede zouden ze kunnen werken aan een concept waarbij je je digitale boeken kunt uitlenen aan anderen (waardoor het tijdelijk voor jezelf onbeschikbaar wordt), net zoals fysieke boeken, om de ervaring gelijk te trekken.

    Reageer op Stephan

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.