Ook waren de trappen op Apple Park voorzien van regenboogkleuren. Een paar dagen geleden zagen we nog regenboogkleuren in Milaan, maar dat had een andere reden, namelijk de viering van Pride. Apple’s logo heeft een andere volgorde van de kleuren.
De plannen om een regenbooglogo op producten te zetten lekten uit via een Apple-medewerker die op het hoofdkantoor in Cupertino werkt.
Het zou kunnen gaan om iPhones en iPads, in de vorm van een special edition. Maar ook de Mac zou in aanmerking kunnen komen, aangezien het meerkleurige Apple-logo ook al op de originele Macintosh uit 1984 te vinden was. Apple’s designhoofd Jony Ive vertelde onlangs in een interview hoe belangrijk de regenboog voor hem is, en welke rol het heeft gespeeld in de identiteit van Apple door de jaren heen. Het is positief en het maakt je blij, maar tegelijk duidt het op diversiteit: iedereen mag meedoen.
Dit concept van MacRumors laat zien hoe het logo eruit zou kunnen zien op een iPhone.
Apple’s zeskleurige regenbooglogo was voor het eerst te zien op de Apple II in 1977 en werd gebruikt tot 1998. Daarna werd het vervangen door een eenkleurig logo zoals vandaag nog steeds in gebruik is. Het is dus meer dan twintig jaar geleden sinds het voor het eerst op een nieuw product te zien was.
Taalfout gezien of andere suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!
Het laatste nieuws over Apple van iCulture
- 'Eigen wifi 7-chip van Apple zit in de iPhone 17' (31-10)
- Nieuwe Mac mini M4 gelekt: dit zijn de beste specs (en zo ziet hij eruit) (29-10)
- iPhone SE 4 verwachtingen: deze functies zitten erin (28-10)
- Vooruitblik: dit is wat je kan verwachten van Apple's Mac-aankondigingen van deze week (28-10)
- Komt de iMac G4 terug? 'Apple werkt aan smart home-display met iMac-voet' (27-10)
Reacties: 16 reacties