Apple Store tasje met iPhone

Verbouwing voor de Apple Store-app: dit zijn de drie grootste verbeteringen

Apple heeft haar Apple Store-app flink verbouwd. De app, waarmee je producten en meer bij Apple kunt kopen, heeft een geheel nieuwe indeling gekregen.

Het is niet alleen de fysieke Apple Store die gerenoveerd wordt, want met versie 6.0 heeft de Apple Store-app ook een flinke make-over gekregen. Apple zegt dat de vernieuwde app persoonlijker is dan ooit en dat zien we terug in de vernieuwde indeling en knoppenbalk. Er wordt nu nog meer content getoond die speciaal op jou afgestemd is in het Voor jou-tabblad, terwijl er ook een nieuw Ga nog verder-tabblad bijgekomen is. Ook het algehele ontwerp van de overige pagina’s is opgefrist. We zetten de grootste vernieuwingen op een rij.

#1 Ga nog verder: sessies en hulp voor jouw apparaten

Het Sessies-tabblad is in de Apple Store-app vervangen door het nieuwe Ga nog verder-scherm. Waar het Sessies-scherm voorheen louter een overzicht bood van Today at Apple-sessies in de fysieke Apple Store, biedt het Ga nu verder-tabblad een breder overzicht van hulp voor je apparaten. Je ziet niet alleen de volgende Today at Apple-sessies, maar ook links naar nuttige supportpagina’s met tips en een overzicht van al je apparaten met bijbehorende supportopties.

Ga nog verder in vernieuwde Apple Store app

#2 Voor jou: je recente zoekacties en meer

Het Voor jou-scherm bood voorheen slechts een overzicht van enkele links naar functies om meer uit je iPhone te halen, inclusief een overzicht van je huidige toestellen. In de nieuwe versie zie je precies welke producten uit de online winkel je onlangs bekeken hebt en geeft Apple nog tips wat je meer met je apparaten kan doen. Bovendien vind je hier eventuele aanbiedingen voor bijvoorbeeld gratis Apple Music of Apple Arcade, indien je daarvoor in aanmerking komt.

Voor jou in vernieuwde Apple Store app

#3 Vernieuwd productenoverzicht

Het productenoverzicht is in een nieuw jasje gestoken. Het Shop-tabblad is hernoemd naar Producten, waar je bovenaan meteen kunt filteren op iPhone, iPad, Apple Watch, Mac en meer. Ook spring je meteen naar populaire accessoires, zoals Apple Watch-bandjes. Voorheen moest je voor dergelijke opties helemaal naar beneden scrollen. Daaronder vind je nog extra uitgelichte producten, zoals de nieuwste iPhone, en accessoires die geschikt zijn voor jouw apparaten.

Producten in vernieuwde Apple Store app

Om gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden, moet je na het opstarten toestemming geven tot het gebruik van je gegevens. Denk aan het kunnen inzien van welke apparaten je gebruikt tot aan op welke diensten je geabonneerd bent.

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 juli 2024 om 9:45
Onderwerp
Categorie
Apps

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 0 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.