Google TV Streamer wit

Reacties voor: Apple TV vs Google TV Streamer: dit zijn de verschillen

Heeft de Google TV Streamer meer te bieden dan de Apple TV? Welke functies loop je mis als Apple TV-gebruiker, of ben je beter af door voor Apple's tv-kastje te kiezen? We zetten de verschillen voor je op een rij!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 1 reacties

  1. Ik stel me bij dit artikel en/of bij de toestellen twee vragen…
    Men zou op termijn de TV Streamer in de plek willen zetten van de legendarische Chromecast. Ware het niet dat die laatste enkel Wifi heeft en geen ethernet, nu zijn de rollen omgekeerd. Ik hou wel van vast ethernet voor de snelheid en stabiliteit, maar de meeste use cases vereisen toch wifi. Hopelijk is dit een foutje in het artikel, of data die nog niet vrijgegeven is?

    Ten tweede: een groot nadeel van de Apple tv is het niet ondersteunen van Dolby Atmos op een True HD spoor. Ik vraag me af hoe dat bij de TV Streamer zit?
    De dag dat ik me een Dolby Atmos receiver aanschaf gaat dat belangrijk worden…

    Reageer op Gert

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.