Apple Watch Series 10 review Engadget

Reacties voor: Eerste ervaringen met de Apple Watch Series 10: dit vinden de YouTubers en reviewers

Apple heeft de Apple Watch Series 10 alvast aan een aantal YouTubers en reviewers gegeven. Daarmee krijgen we een eerste indruk hoe deze smartwatch bevalt.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 2 reacties

  1. MKBHD heeft hier wel een beetje gelijk. Je moet niet veranderen iets dat goed werkt…… maar het is versie 10 en het is een update en ook niet meer dan dat. Veel van hetzelfde en ook niet meer. Beetje jammer. Ze hadden ook naast deze versie eens kunnen experimenteren en een zijsprongetje kunnen wagen….. wie weet was het een schot in de roos…… of dat komt nog….ooit. Het is het DNA van Apple een beetje, Traagjes veranderen en toevoegen.

    Reageer op Dirk

  2. Er zijn een aantal dingen waar ik me de laatste tijd als trouwe Apple gebruiker toch aan begin te ergeren:
    1. De mensen van Apple gedragen zich als kleuters in een kleuterklas. Zuurstofsensor gedoe in de VS, Spotify volumeregeling, AI dat in Europa niet komt,…

    2. Er wordt niet echt meer naar gebruikersfeedback geluisterd. De terugkeer van MagSafe bij de MacBook was het laatste denk ik.
    Bij de Watch: hoe lang wordt er nu al geschreeuwd dat de batterij duur beter moet… Dát zou nog eens innovatie zijn. En als we naar Garmin zien is het echt wel mogelijk.

    Reageer op Gert

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.