Uitgelicht
📱 Apple's September 2024 event - de samenvatting
Toon of verberg de lijst met posts
Apple Watch Series 10 line-up

Hoeveel kost de Apple Watch Series 10? Dit zijn de Nederlandse prijzen

De Apple Watch Series 10 komt eraan. Mocht je van plan zijn om deze aan te schaffen, dan wil je vast graag weten hoeveel geld je daarvoor opzij moet leggen. Dit zijn de Apple Watch Series 10 prijzen op een rij.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

De Apple Watch Series 10 is aangekondigd, met een release op 20 september 2024. Het nieuwe model heeft een vernieuwd ontwerp met rondere hoeken, groter scherm en ook twee nieuwe afmetingen: 42mm en 46mm. Maar hoeveel ga je voor de Apple Watch Series 10 betalen? Dat kunnen we je vertellen, want de Nederlandse prijzen van de Apple Watch Series 10 zijn bekend.

Prijs Apple Watch Series 10

Dat er geen geruchten waren over de prijs van de Apple Watch Series 10, bleek een goed voorteken te zijn. De prijzen zijn namelijk onveranderd gebleven ten opzichte van de Apple Watch Series 9, dus het goede nieuws is dat de Apple Watch Series 10 niet duurder geworden is. Goedkoper ook niet, maar dat hadden we bij Apple ook niet per se verwacht.

Dit zijn de prijzen van de Apple Watch Series 10:

42mm46mm
Aluminium (GPS)€449,-€479,-
Aluminium (GPS + Cellular)€569,-€599,-
Titanium (GPS + Cellular)€799,-€849,-
Apple Watch Series 10 line-up

Ben je nu al toe aan een nieuwe Apple Watch en zie je de verwachte vernieuwingen van het nieuwe model niet zitten? Er zijn al talloze goede deals voor het model van 2023, waardoor je daarmee veel goedkoper uit bent. Mogelijk gaat de prijs daarvan nog wel iets verder dalen zodra de Apple Watch Series 10 daadwerkelijk in de schappen ligt. In onze prijsvergelijkers vind je de actuele prijzen.

Prijzen 41mm Apple Watch Series 9

Prijzen 45mm Apple Watch Series 9

Apple Watch Ultra 2 prijs: ongewijzigd

Apple heeft dit jaar geen nieuwe Apple Watch Ultra aangekondigd, dus daarom blijft de Apple Watch Ultra 2 het meest actuele model. Wel komt deze nu in een donkere zwarte uitvoering. De prijs blijft hetzelfde: vanaf €899,-, afhankelijk van het bandje.

De Apple Watch Ultra 2 vind je momenteel elders voor een lagere prijs bij diverse winkels. Zie voor de actuele prijzen onze prijsvergelijker.

Prijzen Apple Watch Ultra 2 met Alpine Band

Prijzen Apple Watch Ultra 2 met Trail Band

Prijzen Apple Watch Ultra 2 met Ocean Band

Apple Watch SE 2 prijs: nog steeds de goedkoopste van de line-up

De Apple Watch SE is dit jaar ongewijzigd gebleven. De tweede generatie Apple Watch SE uit 2022 is nog steeds het meest actuele model, maar dan wel gecombineerd met een van de nieuwe kleuren bandjes. Dit zijn de adviesprijzen bij Apple:

Apple Watch SE 202240mm44mm
GPS-model€249,-€279,-
GPS + Cellular-model€299,-€329,-

Hieronder vind je in onze prijsvergelijkers de huidige verkoopprijzen van de Apple Watch SE bij diverse winkeliers.

Prijzen 40mm Apple Watch SE 2022/2023

Prijzen 44mm Apple Watch SE 2022/2023 GPS

Apple Watch SE 2022

De Apple Watch SE 2022 is de tweede generatie en huidige Apple Watch SE. Het is de opvolger van het 2020-model. In de nieuwe Apple Watch SE 2022 zit een S8-chip, die 20% sneller is dan de S5-chip in de vorige generatie. Dit model heeft ondersteuning voor Crashdetectie en betere gps. De achterkant is opnieuw ontworpen en matcht bij de kleur van de kast. Je kan kiezen tussen zilver, middernacht en sterrenlicht. Qua formaten is dit model hetzelfde gebleven met 40mm en 44mm. Ook het scherm en de gezondheidsfuncties zijn ongewijzigd gebleven. Lees ook ons artikel over Apple Watch kopen.

Apple Watch SE 2022

Reacties: 2 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.