Apple Watch Series 10 line-up

Reacties voor: Hoeveel kost de Apple Watch Series 10? Dit zijn de Nederlandse prijzen

De Apple Watch Series 10 komt eraan. Mocht je van plan zijn om deze aan te schaffen, dan wil je vast graag weten hoeveel geld je daarvoor opzij moet leggen. Dit zijn de Apple Watch Series 10 prijzen op een rij.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. In 2016 heb ik een Apple Watch Series 5 44m gekocht voor €479. De prijs van de Apple Watch series 10 46mm is dus gelijk gebleven!

    Reageer op Mees

  2. De prijzen voor de titanium uitvoering zijn zowat gelijk aan de ultra welke ook titanium heeft. Dit maakt de keuze er niet makkelijker op. Wel jammer dat de ultra geen echte update gehad heeft, nu heeft de gewone watch 10 op sommige punten betere specs. Maakt de keuze er niet makkelijker op zo

    Reageer op Niek

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.