Apple Watch Series 10 vs Apple Watch Series 9

Reacties voor: Apple Watch Series 10 vs Apple Watch Series 9: welke moet je kiezen?

De nieuwe Apple Watch Series 10 biedt veel voordelen, maar ook de Apple Watch Series 9 kan nog de moeite waard zijn. In deze vergelijking lees je over de verschillen tussen de Apple Watch Series 10 enerzijds en Apple Watch Series 9 anderzijds en geven we je koopadvies.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Wanneer je een 9 wilt kun je beter voor een gebruikte gaan mits de batterij nog wel bij de 90% is. De watch se zou ik ook niet meer nieuw kopen. Gebruikt is goedkoper en je hebt een watch die nieuw ook nog verkocht wordt. Nou er geen nieuw se is uitgekomen ben ik al helemaal blij met mijn keuze voor een gebruikte 6 . Had 99% accu en redelijk strak nog qua schade. Zie volgend jaar wel weer. Ik had eerste generatie se maar omdat de updates daar stoppen vond ik wat jammer

    Reageer op Leo

  2. Hoop dat deze versie wel werkt als je getatoeëerde armen/polsen hebt..
    Het horloge “ziet” niet dat je hem om hebt dus bijna geen van de functies werkt .
    Apple reageert niet op vragen hierover dus misschien weet iemand hier of dit probleem is opgelost met de series 10

    Reageer op Tom

  3. Zijn de maten van de bandjes veranderd bij de series 10? Hier kom ik namelijk nog niet helemaal achter maar op de website van Apple moet je wel een andere maat kiezen..
    Ik heb nu een series 7 in 41mm maar als ik voor de series 10 in 42mm wil gaan dan zou ik dus allemaal nieuwe bandjes moeten kopen?

    Reageer op Danielle

  4. Toch jammer dat Apple “muziek en audio luisteren via de speakers” alleen toestaat op de Apple Watch 10 en Ultra 2. Deze functie had ook zeker kunnen werken op de series 9. Ik heb de Ultra 2 en kan zeggen dat die functie erg chill is om podcasts te luisteren in bed via de Watch speaker. Het geluid is namelijk niet opdringerig en chill. Beter dan wat ik had verwacht voor een horloge.

    Reageer op Mike

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.