Uitgelicht
📱 Apple's September 2024 event - de samenvatting
Toon of verberg de lijst met posts
Apple Watch Series 10 nieuwe wijzerplaat

Apple Watch Series 10 krijgt nieuwe wijzerplaten: dit zijn ze!

De Apple Watch Series 10 heeft 'het grootste display ooit' voor een Apple Watch. Het scherm is zelfs groter dan de Ultra. Dat schept natuurlijk nieuwe mogelijkheden voor wijzerplaten. Deze zijn speciaal gemaakt voor de Series 10 (maar zijn ook op de Series 9 en Ultra te gebruiken).
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft voor de Apple Watch Series 10 twee nieuwe wijzerplaten uitgebracht, Reflections en Flux. Ze profiteren van de hogere verversingssnelheid van het scherm. Voorheen gebeurde dit maar één keer per minuut als je het always-on display had ingeschakeld. Bij de nieuwste modellen is de verversingssnelheid omhoog naar één keer per seconde, zodat je voortaan de secondenwijzer kunt zien. Ook als je je pols niet optilt. Dit is te danken aan het nieuwe Ultra Wide OLED-scherm.

Nieuwe Reflections-wijzerplaat

De nieuwe Reflections-wijzerplaat is te zien op alle foto’s van de gepolijste titanium versie. Deze geeft een glinstering, die subtiel reageert op bewegingen van je pols. Het is bedoeld als aanvulling op de reflecterende titanium horlogekast. Hij is er in meerdere kleuren en is het mooist om te combineren met de nieuwe Milanese Loop in titanium, al zou je ook voor de goedkopere Milanese Loop van staal kunnen gaan.

Apple Watch Series 10 gitzwart
De Reflections-wijzerplaat van de zijkant gezien.

Nieuwe Flux-wijzerplaat

Voor mensen die van strak houden is er de nieuwe Flux-wijzerplaat. Deze heeft een grafisch design en “vult elke seconde met kleur”. Dit lijkt op eerder verschenen wijzerplaten met grote cijfers, maar de afbeelding gaat nu verder tot de rand door. Dit betekent ook dat je deze wijzerplaat niet op eerdere Apple Watch-modellen kunt gebruiken.

Apple Watch Series 10 wijzerplaat Flux
De nieuwe, grafische Flux-wijzerplaat is er ook met meer kleur.

Maritime-wijzerplaat voor Hermès Apple Watch Ultra

Apple brengt voor het eerst een Hermès-versie van de Apple Watch Ultra uit. Deze wordt geleverd met een exclusieve Maritime-wijzerplaat, voorzien van cijfers in het Cape Cod-font. De gekleurde rand rondom het scherm geeft daarbij de seconden weer. Als je op de actieknop drukt gaat er een Regatta-timer lopen, zodat deze wijzerplaat ideaal is voor watersporters met diepe zakken.

Hermes Maritime wijzerplaat
De Hermes Maritime-wijzerplaat is te combineren met een (eveneens nieuw) bandje voor watersporters.

Lees meer over de gloednieuwe Apple Watch Series 10 en alle functies en verbeteringen die erop zitten in de aankondiging!

Bekijk ook

Apple Watch Series 10 aangekondigd: dit zijn de nieuwe functies van het jubileummodel

De Apple Watch Series 10 is officieel onthuld en biedt weer diverse nieuwe functies, een opgefrist design en een aantal handige verbeteringen. Lees mee en ontdek wat er nieuw is in de Apple Watch Series 10 van 2024.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 8 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.