Apple Watch Series 10 nieuwe wijzerplaat

Reacties voor: Apple Watch Series 10 krijgt nieuwe wijzerplaten: dit zijn ze!

De Apple Watch Series 10 heeft 'het grootste display ooit' voor een Apple Watch. Het scherm is zelfs groter dan de Ultra. Dat schept natuurlijk nieuwe mogelijkheden voor wijzerplaten. Deze zijn speciaal gemaakt voor de Series 10 (maar zijn ook op de Series 9 en Ultra te gebruiken).
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ik blijf me toch altijd weer verbazen over de werkelijk onzinnige -en kinderachtige nieuwe wijzerplaten.
    Ik wil graag informatie over allerlei zaken, ik wil met 1 oogopslag kunnen zien of ik een verhoogde hartslag heb en nog meer van die zaken. Ik koop de ultra met een groot scherm niet voor niets.
    Maak een app waarbij je zelf aan de slag kunt, breek het open ipv jaarlijks 3 door een kleuter ontworpen wijzerplaten aan te leveren.

    Reageer op Ruud

    • Heb je jouw grieven al bij Apple neergelegd? Dan kun je zelf een app uitbrengen om wijzerplaten te ontwerpen…

      Reageer op Paul

      • Hoi Paul, denk je dat apple mijn wensen in overweging zou nemen?
        Een app voor het (officieel) ontwerpen van watch faces gaat er zeer zeker niet komen.
        Dit is nogal een klacht van veel watch gebruikers.

        Reageer op Ruud

      • Apple geeft het design van wijzerplaten voorlopig niet vrij. Een tijdje geleden ergens gelezen in een interview.
        De wijzerplaat wordt blijkbaar beschouwd als belangrijk onderdeel van het design.
        Ben het met Ruud eens dat ze beter hun best moeten doen.

        Reageer op MarkWerking

  2. Grappig dat dat soort ‘merken’ altijd de naam pontificaal in beeld moeten hebben zoals Hermès op de wijzerplaat. Doe je dit voor jezelf of dat een ander kan zien wat het merk is? Maakt het merk het ontwerp mooier of is dat alleen maar denkbeeldig? Zo van merk erop ‘oh ja oh, naja ik zie er toch wel iets in’. Uiteraard zal het wel verkopen maar achja, waarom hierover druk maken. Degene die het verkoopt lacht het hards uiteindelijk :).

    Reageer op Arian van der Pijl

  3. “Deze zijn exclusief voor de Series 10!”

    Nee hoor! Ze zitten nu ook op de Ultra 2, net als alle andere aangekondigde nieuwe functies.

    De ultra 2 was dus geen slechte aankoop verleden jaar, nu deze voorlopig nog te koop blijft en hij dus echt alle nieuwe functies krijgt. Behalve nog sneller opladen. (Wat ik niet wil gezien de extra slijtage wat snelladen veroorzaakt op zo’n klein horloge.)
    De series 10 is mooi, maar de accu is en blijft een domper voor mij, en ik vind hem te “glad”. Ik blijf sowieso bij de ultra.

    Wel vreemd dat alleen de Ultra 2 en series 10 ondersteuning krijgen voor “media afspelen via de interne speaker” dit zouden de series 9 of ultra 1 ook moeten kunnen. Die functie is namelijk handiger dan je denkt. Een podcast voor het slapengaan via je horloge kan soms handig zijn, aangezien je dan soms behoefte hebt aan wat compacter geluid.

    Reageer op Mike

    • Ook op de Ultra 1 (Beta geïnstalleerd). Wat ik jammer vind is dat er geen nieuwe wijzerplaat voor de Ultra bij is gekomen. Er is zo veel meer mogelijk, maar het blijft bij twee soorten wijzerplaten (wel meet enorm veel variaties, natuurlijk).

      Reageer op Flieps

  4. Is de ververingssnelheid bij de Ultra 2 ook 1x per seconden of is dit nog 1x per minuut?

    Reageer op Maurits

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.