Apple Watch Ultra 2 met rode watchface

Reacties voor: Dit zijn de verwachte nieuwe functies van de Apple Watch Ultra 3

De Apple Watch Ultra 3 lijkt een kleine update te worden van het huidige model. Welke nieuwe functies kun je dan verwachten voor de Apple Watch Ultra 3?
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 3 reacties

  1. Ik denk dat alleen het display verbeterd zal worden. Wat AI functies betreft, als deze er al zouden komen, dan zullen ze ook werken op de Ultra 2, aangezien de Ultra 2 al de nieuwe chip heeft. De chip van de Ultra 3 zal niet heel veel anders zijn. De Apple Watch verandert pas na 3 generaties echt van processor generatie. Nieuwe functies betreffende gezondheid komen pas volgend jaar ivm rechtszaken. Het design van de normale Watch 10 zal veranderd worden, maar zonder de gewenste functies. Beter wachten op de 11 en ultra 4.

    Reageer op Mike

  2. Oftewel gewoon weer een saaie ‘update’. Niks nieuws onder de zon.

    Reageer op Appie

  3. Het zo mooi zijn als er ooit een camera op de Apple Watch komt, daar wacht ik al jaren op.

    Reageer op Luc

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.