Apple Watch Woning-app in watchOS 10

Reacties voor: 10 jaar Apple Watch: dit is waar ik hem allemaal voor gebruik [opinie]

Het is alweer tien jaar geleden dat Apple de eerste Apple Watch onthulde. Voor mij is de Apple Watch een onmisbaar apparaatje geworden. Hier zijn tien dingen waar ik de Apple Watch voornamelijk voor gebruik.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 6 reacties

  1. De Watch is inderdaad heel handig. Had laatst mijn oude alvast verkocht alvorens een andere te kopen en zat daardoor paar dagen zonder en dat merk je direct. Snel weer 1 nu een gebruikte 6 , met nog heel goede accu. Heb nu sinds 5 jaar een Watch eerst een 3 toen se en nou 6 omdat de se ophoudt met updates ik wil wel graag meegaan. Dat kon op deze manier voor maar een paar tientjes en tegelijk ook weer veel betere accu

    Reageer op Leo

  2. Ik kan ook niet meer zonder.

    Een tip : Koop je watch 2de hands, er mogen krassen opstaan en zie dat de battery health 80% of minder is. Je kan dan goed afdingen op de prijs (oude batterij, krassen)

    Dan kan je voor 120 euro bij Apple – of een erkend hersteller – een Nieuwe batterij” laten steken. Dit wil eigelijk zeggen : ze ruilen je watch om voor een nieuwe (zonder krassen en al). Ik heb nu een ‘nieuwe’ apple watch 7 voor 120eur (batterij) + 100eur (2de hands). Bandjes kan je overal kopen en passen op alle modellen met dezelfde kastgrootte.

    Let wel : batterij health moet 80% of minder zijn.

    Reageer op Paradroid

    • Origineel geplaatst door Paradroid

      Ik kan ook niet meer zonder.

      o dat kan ook haha. Maar ik ben toch voordeliger uit zonder dit trucje. Ik betaalde nog iets van 140 voor watch met 99% batterij en veel scans heeft hij ook niet. Mijn oude se met 84% accu bracht nog 110€ op dus 30€ en heel goede accu en weer updates iig een jaar

      Reageer op Leo

  3. En muziek luisteren😉

    Reageer op Graf Zum Kotzen

  4. Leuk om te lezen! Ik heb juist het idee minder met m’n Apple Watch te doen de laatste tijd – eigenlijk alleen de tijd en er komen berichtjes op binnen. Zoals je beschrijft ‘doe’ ik niet zoveel met het hele fitness gebeuren. Na ongeveer nooit een echt redesign ben ik benieuwd naar de X, maar eigenlijk groeit de twijfel om gewoon voor een mooi horloge te gaan.

    Reageer op Robin

  5. De reden waarom je een Apple Watch hebt is omdat je een online advertentie blaadje van Apple moet vullen met content waarvoor je betaald wordt. Alle andere redenen zijn secundair.

    Reageer op Paul

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.