Aqara Presence Sensor aan de muur

Reacties voor: Aqara FP1E: nieuwe aanwezigheidssensor van Aqara is goedkoper en simpeler

Aqara heeft een nieuwe aanwezigheidssensor uitgebracht, de FP1E. Deze werkt met mmWave om de kleinste bewegingen te kunnen detecteren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Misschien een domme vraag maar de FP1E ondersteunt Matter. Is het dan niet mogelijk om een HomePod of Apple TV als hub te gebruiken?

    Reageer op jw

    • De ondersteuning van Matter werkt via de hub van Aqara en zit dus niet in de sensor ingebouwd. Zigbee producten kunnen nooit direct gekoppeld worden aan een HomePod of Apple TV aangezien Zigbee hierdoor niet wordt ondersteund. Je hebt dus een Aqara hun nodig om Matter te gebruiken in dit geval.

      Reageer op Jonathan

  2. In een online review zag ik dat een verschil met de duurdere is, dat deze niet meerdere personen tegelijk kan onderscheiden. Nu vraag ik mij af of je delen van een ruimte afzonderlijk van elkaar iets kan laten doen

    Reageer op Ro

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.