Aqara Outlet H2

Reacties voor: Nu verkrijgbaar: met de Aqara Wall Outlet H2 maak je elk stopcontact slim

Aqara heeft een nieuw product uitgebracht: een slim Europees stopcontact. Deze werkt met Matter en vervangt je bestaande stopcontact. Dit is wat je kunt doen met de Wall Outlet H2.

Reacties: 3 reacties

  1. Het is dat ik door mij hele huis de stopcontacten heb vervangen door een iets meer premium variant (niet slim). Dus dan ga ik niet ineens andere ontwerpen toevoegen. Maar had ik dit niet, dan had ik deze zeker op meerdere plekken in huis geïnstalleerd.
    Nu voeg ik een relais toe achter het stopcontact of schakelaar om het slim te maken.

    Reageer op Ro

    • Beste Ro,

      Wat voor een relais is dat?

      Met vriendelijke groet,
      Loek

      Reageer op Loek

      • Ik heb goede ervaringen met Sonoff en met een goedkope van Ali

        Die van Ali is van CozyLife en heeft als beschrijving: 2 Gang Mini Smart Switch Module, Ondersteuning Apple Homekit Siri.
        Kost vaak rond een tientje. Heeft geen aparte app nodig, connect direct via Wifi met HomeKit. Het enige is dat het krap is in de wallbox achter een EU schakelaar. Je moet wat moeite doen bij de installatie. Ideaal om bv buitenlampen of niet slimme lampen in huis aan te sturen. Of een stopcontact.

        Voor schakelaars waar een Hue lamp achter zit gebruik ik de Hue wandschakelaarmodule. Dit is perfect voor lampen die je zonder vertraging aan wil hebben.

        Reageer op Ro

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.