Astropad Bookcase

Reacties voor: Astropad Bookcase maakt van je iPhone een e-reader

Astropad heeft de 'Bookcase' uitgebracht om van je iPhone een e-reader te maken. Het is een ergonomische grip voor als je langer wilt lezen, zonder het scherm te blokkeren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Jawel, maar ook deze Bookcase moet je meenemen. – Bij gebruik thuis heb je waarschijnlijk grotere schermen ter beschikking. Voor mobiele apparaten bestaan bovendien allerlei houders, bijvoorbeeld met de klem die je ook op selfie-sticks ziet en dan een zwanenhals om die om een tafelrand of vensterbank te klemmen. – Ik gun Astropad de omzet, maar die komt niet van mij. 🙂

    Reageer op Chris Laarman

  2. Dit had natuurlijk handig geweest als de boekenkast had kunnen worden opgevouwen of opgerold.
    Of als het een soort vergrootglas folie / scherm had gehad die het telefoonscherm zou vergroten tot het formaat van de boekenkast. De resolutie is tegenwoordig zo hoog dat je met een kleine fontsize ook een hele pagina zou kunnen weergeven.

    Reageer op Edwin

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.