Uitgelicht
📱 Apple's September 2024 event - de samenvatting
Toon of verberg de lijst met posts
Beats Studio Buds Plus

Nu ook Beats Studio Buds + met audio delen dankzij update

Dankzij een nieuwe update kun je met de Beats Studio Buds + nu gebruikmaken van de audio delen-functie. Je kunt daardoor samen naar dezelfde muziek luisteren, vanaf een iPhone, iPad of Apple TV. Vorige maand kwam dit al naar de Beats Studio Pro.

Wist je dat er een manier was waarop je samen naar muziek kan luisteren, elk met een eigen setje AirPods of Beats-hoofdtelefoon? Je kunt dan twee sets oordopjes of hoofdtelefoons aan een iPhone, iPad of Apple TV koppelen, zodat je samen naar exact hetzelfde kunt luisteren. De functie werkt dus met AirPods en bepaalde Beats-apparaten. Gek genoeg werden de Beats Studio Pro en Beats Studio Buds+, die vorig jaar uitgebracht werden, nog niet ondersteund. Sinds augustus

Na de Beast Studio Pro afgelopen augustus, is het nu de beurt aan de Beats Studio Buds + oordopjes. Voor het eerst sinds de release in 2023 hebben deze oordopjes een update gekregen, van versie 2A219 naar 2C318. Zoals verwacht voegt deze update ondersteuning toe voor het delen van de audio, zodat je samen met iemand anders muziek kan luisteren via een iPhone, iPad of Apple TV.

Bekijk ook

Beats Studio Buds+: alles over functies, specs en de beste deals

Beats Studio Buds+ zijn nieuwste draadloze oordopjes van Beats. Deze oordopjes zijn verkrijgbaar bij de Apple Store en vormen een goedkopere tegenhanger van de AirPods Pro. Zijn de Beats Studio Buds+ iets voor jou? Dat ontdek je hier!

Prijzen Beats Studio Buds+ 2023

Hieronder volgt ons oorspronkelijke artikel van 21 augustus 2024 over de Beats Studio Pro

Audio delen met Beats Studio Pro

Audio delen is dankzij firmware-update 2C301 mogelijk met de Beats Studio Pro. Deze nieuwe versie vervangt de 2B68-update die sinds de release van de hoofdtelefoon beschikbaar is. Het updaten van de Beats Studio Pro gaat automatisch. Zorg ervoor dat je Beats Studio Pro opgeladen wordt en in verbinding staat met je iPhone, iPad of Mac. Je kunt checken of je de nieuwste update hebt door de hoofdtelefoon te verbinden en naar je Bluetooth-instellingen te gaan. Tik daar op het i’tje en scroll omlaag om de firmwareversie te controleren.

Om de audio delen-functie te gebruiken, speel je iets af op de Beats Studio Pro via je iPhone of iPad. Vervolgens ga je naar het Bedieningspaneel en tik je op het AirPlay-icoontje. Onder je verbonden hoofdtelefoon vind je een Deel audio-knop. Je kunt de audio naar een Beats Studio Pro combineren met elke andere geschikte hoofdtelefoon of oordopjes, zoals AirPods.

Bekijk ook

Samen luisteren: zo kun je audio delen met twee paar AirPods

Met twee paar AirPods kun je samen luisteren naar muziek op één iPhone. Je kan dan samen met je partner of een vriend of vriendin muziek luisteren of een film kijken. Zo werkt het audio delen met de AirPods.

De Beats Studio Pro-hoofdtelefoon is in tegenstelling tot sommige andere Beats-apparaten niet voorzien van Apple’s H1- of H2-chip, maar van een eigen Beats-chip. Dat is dan ook de reden dat sommige Apple-functies, waaronder het delen van audio, niet (direct) beschikbaar was. Dat de functie nu alsnog met een firmware-update toegevoegd is, is alleen maar goed nieuws. De nieuwere Solo 4-hoofdtelefoon heeft de functie wel al. De Studio Buds+ oordopjes die recent uitgebracht zijn, zouden de audio delen-functie ook krijgen door middel van een software-update. Of dat nu ook het geval is, is niet helemaal duidelijk.

Bekijk ook

Beats Studio Pro: de high-end hoofdtelefoon van Beats

Ontdek wat er nieuw is aan de Beats Studio Pro, de high-end hoofdtelefoon van Beats. Je leest hier alles over functies, specs en kleuren. Wat maakt de Beats Studio Pro uniek en is het een goede hoofdtelefoon om te kopen? Je leest het hier!

Prijzen Beats Studio Pro

Revisiegeschiedenis:

  • 2024 - 05 september, 17:20: Artikel bijgewerkt voor Beats Studio Buds +.
  • 2024 - 05 september, 17:20: Artikel bijgewerkt voor Beats Studio Buds +.

Reacties: 1 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.