DigiD inloggen met app.

Reacties voor: DigiD-app vanaf nu eindelijk met Face ID- en Touch ID-ondersteuning

Inloggen in de DigiD-app is nu eindelijk iets makkelijker. De DigiD-app heeft namelijk ondersteuning voor Face ID en Touch ID gekregen. Daardoor hoef je niet telkens de pincode in te voeren.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Dat zal ook eens tijd worden. Gelukkig gebruik ik deze kreng van een app niet veel wonende in België. Nederland zou Itsme ook beter gebruiken.

    Reageer op Jos De Klos

  2. Best wel bizar hoe lang dit heeft geduurd! Ik heb ze ooit eens gevraagd waarom TouchID niet werd ondersteund… Het antwoord was dat ze nog aan het onderzoeken waren of het wel veilig genoeg was… Terwijl de rest van de wereld het al wel geïmplementeerd heeft… Kun je zien hoever ze achter lopen bij de overheid. Kennis van mij werkt bij de RDW, daar is het gebruik van TouchID en FaceID via een configuratieprofiel zelfs helemaal uitgeschakeld… 🤦🏻‍♂️

    Reageer op Sjakie

  3. Lachwekkend hoe traag dit gegaan is. De voorgaande reactie gaf ook al aan waar de bottlneck zit: de overheid wil het liefst alles zelf opnieuw uitvinden. Lekker duur, veel onkunde en vaak een teleurstellend resultaat.
    Maar, een heleboel ambtenaren hebben een lange tijd weer wat te doen gehad.

    Reageer op Victor

  4. (Red.) Artikel bijgewerkt na verschijnen van de update.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.