Apple iPad met Final Cut Pro

Reacties voor: Final Cut Pro en Logic Pro nu op de iPad te downloaden

Professionele tools met abonnementsmodel
Apple heeft Final Cut Pro en Logic Pro uitgebracht op de iPad. Ze zijn speciaal aangepast voor mobiele schermen en moeten per maand of per jaar afgerekend worden.

Reacties: 13 reacties

  1. Jammer weer dat abonnement. Sla em over.
    Abbo’s komen er hier niet in.

  2. Ik zou het wel netjes vinden dat als je de macOS versies hebt gekocht, je deze iPadOS versies gratis of met korting zou koggen gebruiken.

  3. Abonnement?, Dan helaas maar niet.

    Die keren dat ik iets edit gebruik ik LumaFusion en dat werkt perfect op nog oudere toestellen.

    LogicPro & FinalCut Pro heb ik gekocht op de Mac maar zal het op de iPad zelden tot nooit gebruiken ivm geen goede audio afluistering.

    Was inderdaad wel netjes geweest van Apple als kopers van de Mac applicaties ook automatisch de mobiele apps konden gebruiken.

  4. Met een belachelijk duur abonnement. Dat gaan ‘we’ dus niet doen. Ik heb al betaald voor FCP op de Mac en op de iPad Pro doet LumaFusion het fantastisch. Waarom zou ik dat achterlijk dure abonnement, waar ik sowieso tegen ben, nemen?! Foute actie Apple!

  5. Ik was voor een hele korte tijd erg enthousiast, maar ze waren me kwijt bij “subscription”….

    Nu wil ik gerust een paar honderd euro voor Logic neerleggen. Met MacOS veel plezier mee!

    Maar ben al die abonnementen aardig zat!

  6. Inderdaad de subscription is heel erg jammer! Hopelijk is er genoeg kritiek op zodat Apple er toch een optie voor een eenmalige aanschaf voor maakt.

    Verder ziet het er super interessant uit. Vooral als projecten goed uitwisselbaar zijn. Niet zoals bij garageband nu.

  7. Abo, laat maar.

  8. Origineel geplaatst door Nick v L
    Ik was voor een hele korte tijd erg enthousiast, maar ze waren me kwijt bij “subscription”

    Mee eens, dan maar bij davinci blijven… die is zelfs gratis en voor zo ver mijn kennis reikt… niets minder. Hoewel ik al wel betaald heb voor LumaFushion. Maar ja, ik pak de app afhankelijk van hoe de wind staat 🙂

  9. Eindelijk een pro app van Apple zelf; iPad Pro bestaat al sinds 2017 (?). Dit vind ik een goede ontwikkeling. Zelf gebruik ik geen video montage software, maar ik zou het er zo voor over hebben.

    5 euro per maand? Geen geld, wat heb je überhaupt nog voor 6 euro per maand? Misschien 1,5…2 tot koffie ‘to go’ op het station? Het mooie aan per maand betalen is dat je het na 3 maanden zo kunt opzeggen. Of dat je het kunt afnemen als je een project hebt en daarna kunt stoppen. En je kunt natuurlijk ook iMovie gebruiken, om maar wat te noemen.
    Ik kan mij wel voorstellen dat als je voor de desktop versie van Final Cut Pro betaald hebt dat je dan kosteloos de iPad versie wil gebruiken.

  10. Ik als hobby muzikant ga deze app zeker eens proberen.

  11. Hopelijk zet Apple MainStage ook over (met een update) naar iPadOS. Dat zou pas echt een killer zijn voor op het podium. Dan krijgt Ableton echt het nakijken.

  12. Prima zo’n abonnement hoor. Stoppen wanneer je het een tijdje niet gebruikt en niet gelijk 300 euro hoeven aftikken. Je kunt het voor dat geld 6 jaar achter elkaar gebruiken.

  13. Origineel geplaatst door René
    Ik zou het wel netjes vinden dat als je de macOS versies hebt gekocht, je deze iPadOS versies gratis of met korting zou koggen gebruiken.

    100% mee eens gr (een niet Macos user)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.