Nest Learning Thermostat v4 draaien

Reacties voor: Google’s nieuwe thermostaat werkt met Matter én HomeKit

Google heeft een nieuwe versie van de Nest Learning Thermostat aangekondigd. Deze werkt met Matter en is daardoor ook geschikt voorHomeKit.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Een belangrijk detail: “only is the VS and canada”..

    Reageer op Michel Jansen

  2. Dit is leuk als je in bv een appartement woont en vloerverwarming hebt. Als deze in NL beschikbaar was, dan had ik deze in een appartement zeker overwogen om te installeren. Ik heb in een appartement ooit een toon gehad, dat ik via homebridge in homekit had gekregen. Dat werkte erg goed, maar de toon zelf ziet er niet uit. Deze zou ik zo installeren.

    Maar voor de meeste NL huishoudens is dit geen optie, omdat we verschillende zones in huizen hebben. Gebruik zelf nu een Tado en dat werkt echt top, zou het iedereen aanraden! En als je het dan koppelt aan Homekit hoef je ook geen extra abonnement te nemen

    Reageer op Ro

  3. (Red.) We hebben navraag gedaan over de beschikbaarheid van deze thermostaat in Europa. Daarom is het artikel voorzien van een update.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

  4. Ook dit komt weer niet naar de EU. Wat is dat toch dat bedrijven de EU links laten liggen? De EU was de grote belofte dat het allemaal makkelijker zou zijn voor bedrijven omdat de hele EU één grote gehomologeerde markt zou zijn.

    Nu je tegenwoordig gewoon zonder visa in de VS kan wonen wordt de drempel wel heel erg laag…

    Reageer op Edwin

  5. En zijn er nog beperkingen als ik zo’n ding door iemand laat meenemen? Is Europa wel ondersteund?

    Reageer op Mark

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.