Safari browser op de iPhone

Reacties voor: Google wil dat je de zoekmachine in Safari minder vaak gebruikt

De lucratieve deal tussen Apple en Google is in gevaar. Google wil voor zoekinkomsten minder afhankelijk worden van Safari en voelt daarbij de hete adem van de Amerikaanse overheid in de nek.

Reacties: 4 reacties

  1. Als het aan mij ligt gaat Google die doelstelling niet halen, want bij mij werkt dat gepush van Google om maar Chrome te installeren juist averechts. Zo zelfs dat ik helemaal niks van Google op mijn toestel zet, en al zeker geen Google app. Dit geld wat mij betreft ook voor Windows en Microsoft. Volgens mij snappen deze bedrijven nog steeds niet waarom gebruikers voor een bepaald platform kiezen. Ik zie dan ook geen enkele rede om Safari in te wisselen voor Chrome omdat Safari mij prima bevalt, met de zoekmachine van DuckDuck Go.

    Reageer op hans

  2. Tip : Met bv de Safari extensie Customize Search Engine kan je elke gewenste zoekmachine in Safari voor iOS instellen.

    Reageer op Rednose

  3. Arc Search pakt ook alles mooi op

    Reageer op Hank

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.