No Pulse Detection op Pixel Watch 3

Reacties voor: Deze levensreddende functie willen we ook op de Apple Watch

De Apple Watch heeft al diverse hartslagfuncties, maar eentje is Apple tot nu toe vergeten: de nooddiensten inroepen als er geen hartslag meer wordt gedetecteerd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Inderdaad erg opmerkelijk dat deze functie ontbreekt op een Apple Watch. Dit had vanaf de Apple Watch Series 6 ingebouwd kunnen worden in combinatie met de zuurstof meter.

    Reageer op Mike

    • Origineel geplaatst door Mike

      Inderdaad erg opmerkelijk dat deze functie ontbreekt op een Apple Watch. Dit had vanaf de Apple Watch Series 6 ingebouwd kunnen worden in combinatie met de zuurstof meter.

      Wat niet is kan nog komen. Apple is wel vaker van de afwachtende hand, eerst de concurrentie als proefkonijn dienen daarna zelf implementeren.

      Reageer op Lemco Luehof

  2. Moet er toch een geactiveerde esimm in zitten..

    Reageer op 

  3. Misschien is het wel handig ,als er geen hartslag meer is, dat alles stopt. Verder leven met een halve hersenfunctie wil je toch niet. Maar misschien ben ik wel de enige die daar aan denkt…..

    Reageer op Loek

  4. Op zich een interessante functie… als er inderdaad lokale hulp snel kan worden ingezet, zo niet dan duurt het al gauw een minut of 10-20 voordat er een ambulance is en dan heeft het geen zin meer. En laten we niet vergeten de populatie waar we het over hebben, over het algemeen jonge mensen bij wie dit soort ellende niet zo vaak zal voorkomen. Zelfde geldt voor de ritme stoornis detectie. De meerwaarde voor apple is dan het geruststellen van the worried wel, maar nauwelijks impact hebben voor wie het echt zinvol is.

    Reageer op Andrew Oostindjer

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.