iOS 18.2 functies

Reacties voor: iOS 18.2: deze nieuwe functies komen dit najaar

In iOS 18.2 voegt Apple weer allerlei nieuwe functies toe aan de iPhone. Er komen talloze nieuwe Apple Intelligence-functies, maar er komen ook veel andere handige nieuwe functies aan.
Lees het complete artikel → iOS 18.2: deze nieuwe functies komen dit najaar
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 10 reacties

  1. Ik had gehoopt dat de icons van de webwinkels en bedrijven wel als icoon zouden werken in de mail app. Ik krijg niet zichtbare icoontjes (alleen letters) i.p.v. het logo van het bedrijf. Iemand een oplossing hiervoor?

    Reageer op Sergio Edelman

  2. Ik begin steeds meer irritatie te krijgen, apple ios update alleen bepaalde regios, bepaalde functies alleen amerika, wij betalen toch net zo hard en net zo veel als amerikanen? Waarom moeten wij zo lang gaan wachten op alle functies? Nijg steeds vaker om afscheid te nemen van apple!!

    Reageer op Mehdi

    • Origineel geplaatst door Mehdi

      Ik begin steeds meer irritatie te krijgen, apple ios update alleen bepaalde regios, bepaalde functies alleen amerika, wij betalen toch net zo hard en net zo veel als amerikanen? Waarom moeten wij zo lang gaan wachten op alle functies? Nijg steeds vaker om afscheid te nemen van apple!!

      Dit heeft niks met Apple te maken maar met de privacy wet in Europa. In Europa is dat veel strenger dan in Amerika. Ze zijn wel in gesprek erover heb ik begrepen

      Reageer op Sergio Edelman

      • Zo lastig is het niet, Apple moet zich gewoon houden aan de regeltjes van de EU. Maar blijkbaar willen ze dat niet of kunnen ze dat niet (want dan missen ze veel data??). Ik ben blij dat het eindelijk een beetje regulatie krijgt zodat de gigabedrijven iets minder macht zullen krijgen!

        Reageer op frenk

  3. Ik vind 18.2 bèta wel leuk
    Heb alles al geprobeerd en werkt super
    Ook Apple intelligent

    Reageer op Robert Klein Iphone Pro

  4. Voor degenen die de bèta al gebruiken: Werkt Visual Intelligence alleen met de Cameraregelaar, of kan je dit ook op andere wijze activeren (bijvoorbeeld met de Actieknop)?

    Reageer op Tom

  5. We betalen evenveel of nog meer soms, en moeten tevreden zijn met wat ze ons geven. Een bedrijf van meer dan 3000 miljard euro rijk, en ze kunnen geen druk zetten op de EU komaan zeg

    Reageer op Etienne Cuenen

    • Waarom zouden ze druk op de EU moeten zetten? Apple moet druk op zichzelf zetten om te zorgen dat ze voldoen aan de regeltjes. Waarom ze dit niet doen of kunnen of willen is mij onduidelijk. Die regeltjes in de EU beschermen ons als consument juist 😉

      Reageer op frenk

  6. Och niet als heel ios18 functies die ik niet hoef, ga dus nog steeds geen beta aan zetten op mijn 15 pro max :).

    Reageer op Dennis

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.