Donkere iconen in iOS 18

Reacties voor: Deze apps zijn al aangepast voor iOS 18 en watchOS 11

Er zijn al talloze apps die profiteren van de nieuwe mogelijkheden in iOS 18 en watchOS 11. We zien enkele bekende namen terug, maar ook een paar verrassingen. Ontwikkelaars zijn vooral aan de slag gegaan met getinte icoontjes en Live Activiteiten op de Apple Watch. Maar ook het snel starten van acties vanuit het toegangsscherm of Bedieningspaneel is populair!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Goede nacht , ik heb iOS 18 geïnstalleerd en nu ben ik de nieuws widgets kwijt en de ondertiteling onder de mapjes op mijn telefoon .
    De apps worden groter weergegeven en ik zie geen mogelijkheid om de apps kleiner te maken .
    Iemand een idee of alleen acceptatie ? Groetjes . 🌹🙋‍♀️😸

    Reageer op Arian Prins

    • Origineel geplaatst door Arian Prins

      Goede nacht , ik heb iOS 18 geïnstalleerd en nu ben ik de nieuws widgets kwijt en de ondertiteling onder de mapjes op mijn telefoon .
      De apps worden groter weergegeven en ik zie geen mogelijkheid om de apps kleiner te maken .
      Iemand een idee of alleen acceptatie ? Groetjes . 🌹🙋‍♀️😸

      Goedemorgen!
      Als je op het homescreen een app ingedrukt houdt, dan kun je vervolgens op het scherm dat ontstaat op ‘wijzig beginscherm’ drukken. Vervolgens kun je linksboven op ‘wijzig’ drukken. En daarna op ‘Pas aan’. Onderaan kun je als laatste stap op ‘klein’ of ‘groot’ drukken.

      Reageer op Rik

    • Je kunt het formaat van appicoontjes als volgt aanpassen: hou een lege plek op het beginscherm ingedrukt, tik op Wijzig > Pas aan en tik onderaan op Klein. Dan komen ook de namen weer terug. Zie ook onze tip over namen van apps verbergen.

      Reageer op Benjamin Kuijten | iCulture.nl

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.