Nieuwe functies in iOS 18

Reacties voor: Dit is er nieuw en verbeterd in iOS 18 Beta 3: donkere appicoontjes, nieuwe achtergrond en meer

Met de derde beta van iOS 18 is Apple weer een stapje dichterbij de publieke release. In iOS 18 Beta 3 heeft Apple weer en aantal nieuwe functies en verbeteringen geïntroduceerd, die voortborduren op eerdere vernieuwingen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Ik vind vooral iOS 18 vooral een gimmick. Die RCS is dan ook het enige dat nuttig kan zijn( blijkt al te werken). Prioriteit is blijkbaar de animatie voor flashlight, de gekleurde icoontjes en veranderende wallpapers. Productiviteit zijnde email app , AI, screen mirroring and vele andere is voor na officiële release ( mail app is voor na september, najaar) AI is voor volgend jaar, zeker voor EU. Siri ??? Een lege doos en is niet volledig schuld van de EU.
    Mooi verpakt maar tot op heden lege doos.

    Reageer op Dirk

  2. Ik had de donkere icoontjes eigenlijk nog niet eens gezien, moet zeggen vind het wel wat hebben.
    Z’n zwart bell app icoontje, en dan in het groen de telefoon erin(Het zelfde voor wat andere apps).

    Verder is IOS18 niet meer dan een gemmick idd, verder geen boeiende nieuwe functies volgens mij(AI dingen boeien mij ook niet).

    Reageer op Dennis

  3. Kan mijn icoontjes niet meer aanpassen op iphone 12 pro

    Reageer op Robert

    • Je moet op een app blijven duwen zoals je doet om te verwijderen dan kies je wijzig beginscher dan staat er bovenaan ook wijzig en daar klik je op en dan kan je onderaan je iphone kiezen voor automatisch, donker, licht en nog iets.

      Reageer op Sven

  4. RCS is ook te gebruiken met Telenet in België denk ik….

    Zie toch staan: tekstbericht RCS en bij bericht naar een Android gebruiker komt er ook afgeleverd op ?

    Reageer op De Vos Jeroen

  5. Ik ervaar problemen met geluid is sommige apps snap en insta als ik die afspeel geen enkel geluid bel ik.dan iemand of mijn voivemail en open ze dan heb ik weer geluid Yes it ‘s a bèta alles kan maar had nergens nog iets gelezen hierover dat anderen dit ook ervaren en of er wellicht een oplossing voor is bèta 2 was vooral alleen snap bèta 3 nu snap en insta totaal geen geluid maar als je dan iemand belt app weer open doet is er weer geluid iemand een idee

    Reageer op Bert

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.