Widget instellen en aanpassen op de iPhone in iOS 18

Reacties voor: Praat mee: deel hier je ervaringen met iOS 18, iPadOS 18 en meer

iOS 18 is eindelijk (bijna) hier. Wil je je mening geven over deze grote nieuwe iPhone-update, dan is dit de plek waar je moet zijn. Praat mee over iOS 18, laat weten hoe de download van iOS 18 bij jou verloopt en meer.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 20 reacties

  1. Net als voorgaande jaren, downloaden en installeren en verder gaan. Het is voor diegene mooi dat Apple meer vrijheid geeft om te customizen, maar hij moet een iPhone functioneel zijn. In het begin is het leuk om te ontdekken wat er is, maar naarmate de tijd zal ik er niet naar om zien, en zo laten wat het is. Wat Apple Intelligents betreft waar vrijwel iedereen op hoopt, is tussen Apple en de EU, Apple wil niet aanpassen aan de EU, en zal daardoor AI niet doorvoeren, en als dat wel het geval was dan alleen in het Engels. Dit doet me denken toen Siri voor het eerst het levenslicht zag, het heeft jaren geduurd wannee NL ondersteunt werd. AI zie ik de komende jaren nog in Nederland niet van de grond komen, dus de iPhone 16 series gaat gewoon door het leven als een AI loze iPhone.

    Reageer op Lemco Luehof

    • Groot gelijk Lemco, daar heb ik niets aan toe te voegen.

      Reageer op Etienne

    • Sowieso, als AI dezelfde kwaliteit heeft als Siri, dan is het nagenoeg onbruikbaar. Het weer vragen snapt Siri nog wel, maar vraag hem niet naar iets intelligenters, want dan komt er onzin uit. Google is daar zo enorm veel verder in dat het eigenlijk beschamend is voor Apple.

      Reageer op freek

  2. De grote update die vandaag te installeren is heeft wel i phone17.7 als download gekregen, althans in Hasselt, België toch

    Reageer op Etienne

  3. Update iOS 18 is zichtbaar. Device zegt dat minimaal 7 GB beschikbaar moest zijn. Ik moest wel tot 10 GB vrijmaken om de update te kunnen installeren.

    Reageer op Niels

  4. Net via laptop geïnstalleerd ging feilloos en snel
    Nieuwe wachtwoord app werkt iPhone 15 Max

    Reageer op Frans

  5. Welk buildnummer heeft deze ios 18 release? Hetzelfde als de RC?

    Reageer op Jeroen

  6. Bug in MacOS.

    De agenda widget is in het Engels in plaats van in het Nederlands. Dus je ziet monday staan in plaats van maandag.

    Dit terwijl mijn taal is ingesteld op het Nederlands. De agenda app zelf is wel volledig in het Nederlands.

    Reageer op Chris

  7. Was Ruim twee jaar terug van iPad 2018 naar de air 19 gegaan. Een paar maanden terug van de watch se naar de watch 6 . Nou kan alles geupdate. Liefst wel updates. Daarom vorig jaar mijn tweede iPhone een 8 vervangen door de se 2. Alleen als straks de mini 13 stopt over paar jaar dan ga ik nog even door hou van t formaat. ( tenzij er een kleine uitkomt dan kunnen we weer door)

    Reageer op Leo

  8. VPN aan moeten zetten op NL.
    Kreeg geen update in Brazilië, staat er nu op. Tis 6 pm nu dus de hele avond spelen.

    Reageer op Ron

  9. Kom op, KPN, activeer RCS! Kan WhatsApp eindelijk weg.

    Reageer op N.

  10. Ik meende dat de getijden app voor sommige toestellen wat maar ik heb hem op de 6 ook

    Reageer op Leo

  11. Goede avond , iOS 18 geïnstalleerd op al mijn device en nu ben ik al de onderschriften onder mijn I Phone mapjes kwijt , I Phone 15 pro max .
    Terwijl op de I Pad 2021 de onderschriften nog gewoon aanwezig zijn , op mijn I Phone zijn ook alle apps groter geworden .
    In de instellingen staan ze op normaal , een bug of is het gewoon accepteren , het is alleen lastig om nu een app te vinden .
    Iemand een idee , de I Phone al gereset , helpt niet . Groetjes en een prettige avond . 🙋‍♀️🌹😺

    Reageer op Arian Prins

  12. Nou. Toch wel wat leuke dingetjes. De rekenmachine op iPad ( hehe) maar de afvallers krijgen hem dus nog steeds niet, sneu had ook in 17.7 gekund. Verder de persoonlijke instel mogelijkheden. Maar donkere apps blijven donkere apps en lichte apps blijven lichte apps, waarmee ik bedoel je kunt een keuze maken maar het gaat niet met dark mode mee heen en weer. Horloge eigen geluidjes ingesteld.
    Jullie iCulture dingetje blijft altijd wit trouwens, die doet niet mee.

    Reageer op Leo

  13. Instellingen bevriest constant, iphone 13 pro max.
    Nog iemand die hier last van heeft?

    Reageer op Petra

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.