Craig Federighi selfie met ontwikkelaars op WWDC 2024

Reacties voor: Deze drie iOS 18-functies komen nog niet naar EU-landen

Apple heeft vandaag laten weten dat Europese gebruikers geen toegang zullen krijgen tot drie functies: Apple Intelligence, iPhone Mirroring en SharePlay-schermdelen. Dit heeft te maken met regelgeving van de Digital Markets Act.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Was te verwachten natuurlijk…… De EU slaat ook een beetje door en Apple stelt zich een beetje aan.

    De iPhone 16 (Pro) moet toch een miraculeus apparaat worden, wil ik die nu gaan aanschaffen voor iets wat straks ook allemaal nog op een iPhone 11 Pro kan.

    Reageer op Rens

  2. Ik was aan het twijfelen of ik dit jaar een nieuwe iPhone zou kopen in oktober … mooi dat ik dit nu al weet sla ik nog jaartje over …

    Mijn iPhone 14 Pro Max doet het nog prima dus hou nog effe geld in mijn zak 🤪

    Reageer op Michel

  3. Echt balen. Had mij erg verheugd op deze functies

    Reageer op Robert Klein Iphone Pro

  4. Danku EU ! Alweer de zoveelste functie die we verliezen door over-regulatie van alles hier. #helemaalklaarmee

    Reageer op Timo

  5. Hopelijk gaat het niet zo lang duren als met de fietsroutes in Apple Maps. We zullen moeten afwachten want er over klagen helpt toch niet.

    Reageer op hans

  6. De belangrijkste updates komen voorlopig dus niet. Lekker je huidige tekefoon houden dus, behave als je graag geld over de balk smijt.

    Reageer op Steven

  7. EU doet dingen helemaal correct door te zorgen dat we straks niet helemaal van 2 a 3 bedrijven afhankelijk zijn. Er moet concurrentie zijn.
    Dit wat Apple nu doet voelt meer aan als EU consumentje pesten.

    Reageer op Kevin

  8. Privacy is m.i. ook de enige reden waarom zowel EU als VS Apple op de korrel hebben. Overheden willen controle en inzicht zodat ze kunnen manipuleren. De meeste Apple gebruikers zitten helemaal niet te wachten op de eisen die overheden stellen. Ze willen privacy veiligheid en goed werkende functionaliteiten/ apparaten.

    Reageer op Jan

  9. Nou er wordt nu gedaan alsof het m in dma zit, onzin natuurlijk. Wij lopen altijd achter hier tegen op zodat van Amerika dma of geen dma. Onze taal ondersteunen duurt ook altijd langer

    Reageer op Leo

  10. Het was voor mij wel tijd voor een nieuwe iPhone, maar als deze nieuwe dingen nog niet beschikbaar komen, wacht ik nog wel een jaartje. Als genoeg mensen dit denken en de verkopen tegenvallen, dan komt het vanzelf goed.

    Reageer op Jasper

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.