iPhone gebruiken op macOS Sequoia

Reacties voor: Deze iOS 18-functies komen pas later in 2024 (of zelfs 2025 en verder)

Niet alle nieuwe iOS 18 functies komen in september meteen beschikbaar. Bij sommige functies heeft Apple gezegd dat ze "later in 2024" komen en er zijn ook een paar waar we misschien wel tot 2025 of langer op moeten wachten. We hebben ze voor je op een rijtje gezet.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Ik hoop iedere keer bij de volgende beta van 18.1 dat de magic eraser of delete in de foto app erbij zit, maar helaas.

    Reageer op Leo

  2. Een lege doos dus. De mail app waar ik naar uit zag… als die ook een deel AI gaat bevatten kan je als EU burger hier ook naar fluiten dit jaar. Apple zal ook geen snelle buiging en of oplossing zoeken naar de EU toe voor 2025. Beetje laten sudderen en uitzweten. Nogmaals in the US zal het dit najaar wel het één en het ander mogen verwacht worden. Wij daarentegen dit jaar het cijfertje van de OS versie naar 18 of 18,1 zien gaan en daar blijft het bij ( tenzij je ontzettend happy wordt van kleurtjes en icoontje licht/donker aanpassen).

    Reageer op Dirk

  3. Maar we mogen wel meebetalen….

    Reageer op 

  4. Wederom een flut update voor iedereen die in de EU woont.

    Reageer op Bob

  5. Danzij de EU wordt de iphone hoe langer hoe meer een ‘lege doos’. En nee ik wil de functies niet via een 3rd party app store, dan had ‘k wel een Samsung of Google device gekocht.

    De EU maakt tech kapot. En degene die vinden dat Apple maar wat naar de pijpen van de beleidsmakers moet dansen, in tegendeel. Als ik Apple was ik liet de EU ook gewoon links liggen, want wat je ook doet, ze zoeken wel weer iets anders om een regeltje op te verzinnen en boetes te kunnen uitschrijven.

    Reageer op Timo

  6. Europa mag wel testen zodat ze er in Amerika mee vooruit kunnen. Dankjewel Apple

    Reageer op Marc

  7. Steeds vaker voel ik dat standaard kantoorwerk steeds fijner, moderner en interactiever werkt op een Windows machine. De integratie van Outlook, todo, Teams etc. werkt brilliant. Terug naar mail op MacOS voelt prehistorisch.
    Eigenlijk blijf ik alleen omdat de integratie iPhone, iPad, MacBook super werkt en de M-processors supersnel zijn. Dan voelt ineens een Windows machine prehistorisch. Toch denk ik dat er (sneller dan ooit gedacht) een tijd komt dat ik geen nieuwe MacBook meer koop. De verschillen zijn te klein en de prijsverschillen te groot. Ik mis de innovatie.

    Reageer op Arie

  8. (Red.) Artikel bijgewerkt voor de release van iOS 18.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.