Uitgelicht
Apple's oktober-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts
Gamen met de iPad mini 2024

Nieuwe iPad mini bestellen? Dit zijn de Nederlandse prijzen van de iPad mini 2024

Hoeveel kost de nieuwe iPad mini 2024? In dit overzicht vind je alle prijzen van de verschillende uitvoeringen van de nieuwe iPad mini met A17 Pro-chip. Ook vind je hier een overzicht van winkels waar je hem kunt bestellen.

De iPad mini 2024 is Apple’s nieuwste versie van de kleinste iPad. Als je toe bent aan een nieuwe iPad en wel interesse hebt in het kleine en compacte formaat van de iPad mini, dan kun je de nieuwe iPad mini A17 Pro nu al bestellen. Maar hoeveel ben je hieraan kwijt? In dit artikel vind je een overzicht van alle prijzen van de iPad mini 2024 en de winkels waar je terecht kan.

Prijzen iPad mini 2024

De prijs van de nieuwe iPad mini 2024 is afhankelijk van configuratie en opslagcapaciteit. Net als voorheen zijn er twee uitvoeringen: Wi-Fi en Wi-Fi + Cellular. Met laatstgenoemde heb je altijd een internetverbinding, ook als er geen wifi is. Hou er wel rekening mee dat het Cellular-model van de iPad mini 2024 alleen werkt met een eSIM. Een Cellular-uitvoering heeft een meerprijs van €170,-.

Daarnaast betaal je ook extra voor meer opslag. Je hebt de keuze uit drie opslagcapaciteiten, van 128GB tot 512GB. Gelukkig krijg je bij het nieuwe model al meteen twee keer zoveel opslag als bij de voorganger.

De nieuwe iPad mini is nu als pre-order te bestellen en wordt vanaf 23 oktober 2024 geleverd.

Prijzen iPad mini A17 Pro Wi-Fi

De iPad mini 2024 heeft een snellere A17 Pro-chip, wat hem geschikt maakt voor Apple Intelligence. Daarnaast werkt hij met de Apple Pencil Pro en zit er dus standaard meer opslag in. Andere verbeteringen vinden we bij de usb-c-poort (twee keer zo snel), enkele camerafuncties (betere documentscanner, Smart HDR 4) en de draadloze mogelijkheden (wifi 6E). Desalniettemin gaat het om een kleinere spec-bump, want heel veel aspecten zijn gelijk gebleven. Denk aan het scherm, algehele design en de speakers.

Prijzen iPad mini 2024 (A17 Pro)

Ter vergelijking vind je hieronder nog de voorgaande adviesprijzen van de iPad mini 2021, de voorloper van het nieuwe model:

Inmiddels is dit model bij diverse winkels ietwat afgeprijsd. Mocht je dus toch liever willen besparen en heb je de verbeteringen van het 2024-model niet nodig, dan kun je ook nog bij de iPad mini 2021 terecht (zolang de voorraad strekt).

Prijzen 64GB iPad mini 2021 wifi

Prijzen iPad mini A17 Pro Wi-Fi + Cellular

Hou er rekening mee dat je nog wel extra moet betalen om de Cellular-functie en eSIM te kunnen gebruiken. Je kunt hiervoor terecht bij diverse internationale aanbieders (vaak wat duurder), maar natuurlijk ook bij de bekende Nederlandse providers als Odido, KPN en Vodafone. Kleinere providers ondersteunen de eSIM meestal niet.

Bekijk ook
eSIM: alles over de ingebouwde simkaart in Apple-producten

eSIM: alles over de ingebouwde simkaart in Apple-producten

Lees alles over eSIM en Apple SIM, de digitale simkaart in Apple-toestellen. De eSIM is een ingebouwde simkaart in sommige iPhones, iPads en Apple Watch-modellen. In welke landen is eSIM en hoe zit het met eSIM in Nederland?

Prijzen iPad mini 2024 (A17 Pro) Cellular

Ook handig: Apple Pencil Pro

De nieuwe iPad mini 2024 werkt samen met de Apple Pencil Pro. Deze is al wat langer verkrijgbaar en daarom vind je daar her en der nog wel een wat lagere prijs. wil je deze er dus bij hebben, dan kan je die nu al bij heel veel winkels op voorraad kopen. In onze prijsvergelijker vind je de laagste prijzen voor de Apple Pencil Pro.

Prijzen Apple Pencil Pro

Bekijk ook
iPad mini 2024: alles over de zevende generatie iPad mini met A17 Pro-chip

iPad mini 2024: alles over de zevende generatie iPad mini met A17 Pro-chip

Lees alles over de iPad mini 2024, de zevende generatie van de iPad mini. Deze nieuwe kleine iPad heeft hetzelfde design maar bevat binnenin een aantal verbeteringen. Lees hier alles over de nieuwste iPad mini 2024!

iPad mini 2024

De iPad mini 2024, officieel de iPad mini (A17 Pro) genoemd, is de zevende generatie van de iPad mini. Dit model heeft hetzelfde strakke design als de vorige zesde generatie iPad mini uit 2021, maar dan met een snellere A17 Pro-chip (geschikt voor Apple Intelligence), ondersteuning voor de Apple Pencil Pro, meer opslag en vernieuwde kleuren. Ook is de snelheid van de usb-c-poort verbetert, tot maximaal 10GB/s. De iPad mini 2024 heeft hetzelfde 8,3-inch display zonder thuisknop als de voorganger, met de Touch ID-sensor in de powerknop. Lees alles over de iPad mini 2024 en een nieuwe iPad kopen.

iPad mini 2024

Reacties: 0 reacties

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.