iPad Pro 2024 in gebruik

Reacties voor: Deze 7 nieuwe functies vind je in de iPad Pro 2024 (en nog meer kleine ontdekkingen)

Er is een gloednieuwe iPad Pro. De iPad Pro 2024 heeft een OLED-display, maar er zijn nog veel meer nieuwe functies en andere handige verbeteringen. Lees hier de belangrijkste nieuwe functies van de iPad Pro 2024, inclusief ontdekkingen.

Reacties: 7 reacties

  1. (Red.) Artikel bijgewerkt met alle nieuwe functies en wijzigingen na aankondiging van iPad Pro 2024.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

  2. Geen stickers: voor het milieu of kostenbesparing voor Apple?
    Er wordt ook geen oplader meer geleverd in Nederland, jammer.

    Reageer op Niek

    • Origineel geplaatst door Niek

      Geen stickers: voor het milieu of kostenbesparing voor Apple?
      Er wordt ook geen oplader meer geleverd in Nederland, jammer.

      Ik denk dat een sticker niet meer dan 1 euro kost om te maken, en dat de oplader er niet bij zit is vanwege de EU-wetgeving die USB-C verplicht.

      Reageer op Sander Evers

      • Apple verkoop 200 tot 300 miljoen apparaten per jaren. Bij een kostprijs van €1 sparen ze best wat uit.

        Ze voldoen aan de USB-C wetgeving. Er wordt een USB-C kabel bijgeleverd, maar geen oplader in Nederland en nog wat Europese landen. In sommige andere landen weer wel.
        Volgens mij dus gewoon kosten besparing in de landen waar ze geen oplader bijleveren: ze besparen op de oplader en de verpakking kan veel smaller worden (nog een besparing).

        Reageer op Niek

        • WEEE wetgeving regelt dat in de EU en UK geen oplader meer meegeleverd mag worden omdat ze van mening zijn dat mensen die toch al hebben en de dubbele “weggooien”. In de praktijk gooit vrijwel niemand er een weg en worden ze als reserve aangehouden of doorverkocht.

          Ergens vindt ik het belachelijk dat er bij zo’n dure iPad Pro geen oplader bij zit maar begrijp ze ergens ook wel dat het voor het milieu beter is maar dan moeten ze het consequent toepassen en niet zoals nu wel in de VS netjes een oplader meeleveren.

          Reageer op Jordi

  3. Dit zijn toch geen functies? Maar aanpassingen aan het toestel. Nieuwe scherm formaat en type scherm. Andere camera, opslag etc…?

    Reageer op Huseyin

  4. Als je letterlijk miljoenen stickers laat drukken is de kostprijs echt niet hoger dan een paar cent per sticker.

    Reageer op Steven

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.