iPhone 16 Pro modellen

Reacties voor: iPhone 16 bestellen kan vanaf nu! Welke kies jij? [poll]

Je kunt vanaf nu de iPhone 16 reserveren. Hoe zit het met de levertijd bij Apple en welke heb jij besteld? Laat het weten in onze poll!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 19 reacties

  1. De 16 Pro desert titanium besteld, 256 GB. Levering vrijdag 20/9!

    Reageer op Frank

  2. Vraagje uit interesse aan iedereen die heeft gekozen voor de 256GB iPhone 16 Pro, voor een klein beetje meer heb je de pro Max met een groter scherm en vooral een betere batterij.
    Waarom hebben jullie toch voor de gewone pro gekozen?
    Het grote voordeel dit jaar is natuurlijk dat ze verder dezelfde specificaties hebben qua camera, bijvoorbeeld, maar ik ben toch benieuwd waarom jullie bewust een compacter model kiezen?

    Reageer op Roy

    • Ik vind persoonlijk de Pro al groot zat dus ik hoef niet een nóg grotere – vandaar dat ik voor de Pro 256 ben gegaan.

      Reageer op Avydriver

    • Ik heb nu de 13 pro en heb nu al moeite met 1 hand de telefoon helemaal te bedienen. Als ik mijn telefoon in hand hou. Laat ik hem leunen op mijn pink. Maar kan dan niet links boven bij.
      Met een Max zou dit nog veel erger zijn!
      Daarom kies ik de gewone pro 16 nu

      Reageer op Jeffrey

  3. Het enige wat me tegenhoudt om naar de 16 pro te gaan is het ontbreken van Apple Intelligence. Als dat pas volgend jaar komt, dan wacht ik wel op de 17 pro. Of de 18 pro.

    Reageer op Herman

  4. Wilde 2 toestellen kopen, eerst op de website van Apple en later met de app. Bij geen van beiden werkt Apple Pay ! Amateurs.

    Reageer op Edbdgsk

  5. Eigenlijk ben ik wel een beetje klaar met al die jaarlijkse events met nieuwe producten. Beter, sneller, lichter, mooier, de ene superlatief na de ander. Het kost iedere keer een vermogen.
    Ik gebruik nu de 15 pro en die is een jaar oud. Om de vier jaar koop ik een nieuw toestel. Bij inruil krijg je er dan nog iets voor terug of het toestel gaat door naar een gezinslid.
    Mijn iWatch heb ik inmiddels vier jaar. Onlangs de batterij laten vervangen en ik ga er weer vier jaar mee door. Functioneert prima.
    Van mij hoeft het dus allemaal niet die iPhone 16 of de nieuwste iWatch. Ik houd m’n geld op zak.

    Reageer op Leo

  6. Ik heb letterlijk sinds de iPhone 3s elk jaar de iPhone geüpgraded. Dit jaar is de eerste keer dat ik bij de vorige versie blijf. De belangrijkste reden is het ontbreken van Apple intelligence wat *de* flagpole feature van de 16 is. Natuurlijk zijn er wel wat incrementele verbeteringen maar er is dit jaar geen enkele echt overtuigende reden meer om 1000€ uit te trekken voor een nieuwe iPhone. Ik wacht maar af totdat de 17 uitkomt.

    Reageer op Richard

  7. De mini 13 is super. Heerlijk maatje. Blij dat die mini’s nog kwamen na de eerste generatie se welke ik vrij lang heb gebruikt. Zal met de mini ook weer gebeuren misschien nog langer. Tenzij er weer een kleintje verschijnt anders gebruik ik m iig minimaal 1-2 jaar over de laatste iOS versie heen. Van te voren dan zorgen goede Watch te hebben die wat modern is omdat dat dan ook niet meer kan updaten.

    Reageer op Leo

  8. Ik hou het nog lekker bij mijn 14 pro. Ik vind de prijs te hoog voor het kleine verschil met de 16. Ik wacht nog wel een jaar of 3 a 4 (wellicht nog wel wat langer) zodat die hoge prijs het waard is om te upgraden.

    Reageer op Toettoet

  9. Ik heb de se2020 en watch 5 alleen voor het hardlopen.
    Dagelijks gebruik ik de door mijn vrouw haar afgekeurde Samsung, waar ikzelf een nieuwe batterij heb in geknutseld.
    Ben klaar met zoveel geld uitgeven aan telefonie, internet, muziek, en andere abonnementen.

    Reageer op Gert

  10. Ik heb de iPhone 16 Pro Max 256 besteld en levering 7-14 oktober.

    Reageer op Howie

  11. Is het slim om ios18 te installeren op oud toestel of wachten en bij de nieuwe te doen bij installatie.

    Reageer op Carolien

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.