iPhone 16 Camera Control

Reacties voor: Wanneer komt de iPhone 16? Dit is de datum

De iPhone 16-serie komt eraan en we weten nu precies wat de nieuwe modellen gaan brengen. De daadwerkelijke releasedatum van de iPhone 16 is daarmee ook bekend. Dit is wanneer je de nieuwe iPhones kan verwachten.
Lees het complete artikel → Wanneer komt de iPhone 16? Dit is de datum
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. En volgend jaar is het verstandiger om op de 17 te wachten en zo gaan we door. De verschillen zijn niet echt om naar huis te schrijven. Ik blijf lekker op mijn 15 PM die ik net heb aangeschaft.

    Reageer op Tim

    • Origineel geplaatst door Tim

      En volgend jaar is het verstandiger om op de 17 te wachten en zo gaan we door. De verschillen zijn niet echt om naar huis te schrijven. Ik blijf lekker op mijn 15 PM die ik net heb aangeschaft.

      Ja er gebeurd niet veel met steeds camera weer nou lekker belangrijk en chip weer sneller wie heeft dat nog nodig. Ik blijf lekker op de mini 13 lekker compact. Dat ai is eerst toch voor Amerika plus de kinderziektes moeten eruit. Welbeschouwd zijn die nog steeds niet uit Siri. Als je de reacties van Siri ziet sjonge jonge

      Reageer op Leo

  2. Zonder Apple Intelligence is er niet echt veel nieuws om dit toestel te kopen. Ben bang dat het nog een tijd zal duren voordat AI naar Nederland zal komen.

    Reageer op Robert-Jan

  3. (Red.) Artikel bijgewerkt na aankondiging van Apple-event op 9 september 2024.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.