iPhone 16 Pro Max kleuren

Reacties voor: Dit zijn de 9 belangrijkste nieuwe functies van de iPhone 16-modellen

Alles over de nieuwe functies van de iPhone 16 en iPhone 16 Pro: betere camera, nieuwe knoppen en nog veel meer. Alles over de verbeteringen en nieuwe functies waar je profijt van hebt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. (Red.) Artikel bijgewerkt na aankondiging iPhone 16-serie.

    Reageer op Redactie iCulture.nl

  2. Die extra camera knop is eigenlijk heel vreemd, en niet echt “Apple” zoveel moeite doen om een knop én een klein menu te ontwikkelen, terwijl het eigenlijk via het scherm allemaal veel sneller gaat. Daarnaast is het merendeel van de mensen opgegroeid met de touch screen controles. Een foto schieten kon ook al via de volumeknop. Apple die kiest voor een omslachtige “retro”manier van werken is niet bepaald de Apple die ik ken.

    Het doet mij denken aan de de vergeten “touch strip” van de MacBook Pro. Het ziet er cool uit, maar onpraktisch en omslachtig.

    Reageer op Mike

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.