iPhone 16-hoesjes

Reacties voor: iPhone 16 (Pro) hoesjes: deze zijn al te koop!

Neem geen risico met je nieuwe iPhone 16 (Pro), neem een hoesje! We hebben de beste hoesjes die nu al verkrijgbaar zijn voor je opgezocht. Van nerdy tot schreeuwerig en van dun tot praktisch. Deze zijn nu al te bestellen!
Lees het complete artikel → iPhone 16 (Pro) hoesjes: deze zijn al te koop!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Peak Design.
    Had altijd een Apple lederen case. Maar door dat fiasco met fine woven dit merk geprobeerd. Vanwege innovatieve producten voor fotografie was ik al onder de indruk.
    Ook de montage voor auto, fiets en motorfiets is top.
    Heb nu de Versa/nylon verso voor m’n 15 pro en heb net de Clarino/Vegan leather voor m’n 16 pro binnen. Had zomaar een Apple product kunnen zijn.

    Reageer op Philip

  2. Hoe zit dat met die nieuwe camera knop. Bij sommige hoesjes zie je namelijk de foto een uitsparing, maar bij die van Apple niet. Kan je met hun hoesjes over het hoesje vegen om hetzelfde resultaat te krijgen?

    Reageer op Gout

  3. Ja dat kan. Tekst op de Apple website.

    Dit hoesje werkt moeiteloos met de camera­­­­­­­­regelaar. Er zit een saffier­­kristal in dat met een geleidende laag is verbonden, zodat de camera­­regelaar je vinger­­bewegingen kan opvangen.

    Reageer op Philip

  4. Burga, duur maar mooi en uniek.

    Reageer op Michal

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.