iPhone 14 Pro review: zijkant

Reacties voor: Gerucht: ‘Alleen iPhone 17 Pro Max krijgt flink meer werkgeheugen’

Als we bronnen mogen geloven gaat Apple bij de iPhone 17-serie flink uitpakken als het om werkgeheugen gaat. Er wordt gesproken over maar liefst 12GB RAM, maar volgens analist Kuo zal dit alleen bij de duurste modellen het geval zijn.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Je bent wel gek als je nog een 16 koopt.

    Reageer op Robert

  2. Ongelofelijk! Er gaat ook een gerucht dat ie dunner en sneller wordt en een iets groter scherm heeft dan de iPhone 16 die nog uit moet komen. Het is nog niet echt bevestigd, maar de iPhone 17 wordt de allerbeste iPhone die ze tot dan toe hebben gemaakt.

    Reageer op Sjakie

    • De 17 zal natuurlijk beter zijn dan de 16. De 18 zal beter zijn dan de 17. De 19 zal beter zijn dan de 18. Dat is toch meer dan logisch. Ieder jaar presenteert Apple the Iphone toch ook met “the best iphone we’ve ever made”.

      Reageer op RV

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.